.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 08.cze.2025 05:24:47

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Uklad tranzystorowy TSZ Audi 80
PostNapisane: 05.sty.2005 01:26:13 
Użytkownik

Jestem posiadaczem Audi 80 1,9 E z 88roku i nie moge znależć tego ukladu TSZ od zapłonu, znalazlem juz komputer od wtrysku (za schowkiem), od przyspieszania zaplonu (przy nodze pasazera) i nawet jakies cudo pod tylnym siedzeniem. Nagimnastykowalem sie juz galancie a tego TSZ nie widać. Pomożcie, mam nadzieje że nie trzeba rozbierać nawiewu :)

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2005 08:10:30 
Użytkownik

U mnie TSZ jest na słupku lewych drzwi, trzeba odkręcic rączkę otwierania klapy, zdjąć plastik, odsunąć dywanik i powinien tam być

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2005 15:39:07 
Użytkownik

Dzieki za podpowiedz, juz znalazlem byl w tym słupku, ale mam teraz nowy problem, bo chce wywalic ten komputer od zaplonu VEZ i założyc pneumatyczny aparat zaplonowy, ale nie wiem jak teraz podlaczyc sie do komputera od wtrysku benzyny, na pewno z generatora halla, tylko w ktore miejsce, może w to samo co idzie od tego komputerka VEZ?? Może ktos z was robił juz cos takiego??

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1