Ostatnio wzięło mnie na przemyślenia dotyczące tak naprawdę osób, którzy tworzą społeczność tzw.
AUDI KLUB POLSKA bo w czym tak naprawdę uczestniczymy i kim są klubowicze i kiedy tak naprawdę stają się nimi … czy samym zarejestrowaniem się na forum, posiadaniem samochodu marki Audi, dobrą znajomością tematu, faktem ,że jestem z tego znany że jestem znany (niestety nie wszystkim to wyszło na dobre)
Jeśli tworzymy jakaś komórkę społeczną warto by się zainteresować etyką i zasadami panującymi w społeczeństwie i nie tylko regulaminem forum. Wiem ,że formalnie nie istniejemy nigdzie chodź parę osób chciało to zmienić lecz się nie udało.
Uważamy się za silną grupę - … że „A.K.P” ale co z tego jak wśród Nas istnieją osoby które żerują na kimś. Kłamią i oszukują „klubowiczów” i My wszyscy przystajemy na to

Coś tu jest nie tak

Nie chodzi mi o odkrywanie „koła na nowo” ale o zdrowy rozsądek i o sile jaka drzemie w ilości zarejestrowanych (aktywnych) osób.
Moje odczucia są takie ,że brakuje nam zgrania co widać np. po frekwencji w zapisach na zlot (nie jest tragicznie ale mogło by być lepiej).
Mam nadzieję ,że zlot w Toruniu poszerzy Nasze horyzonty i otworzy oczy na nowe aspekty chodź by np. na robienie oficjalnego co rocznego chrztu AKPowca ,który by do czegoś obligował – chodźmy teoretycznie

Ktoś mądry powiedział kiedyś: ”Klub tworzą ludzie ,a nie samochody” więc może trzymajmy się tego
Wiem ,że wiele osób się ze mną nie zgodzi ale chciałem wnieść coś od siebie do AKP oraz chciałem zobaczyć co o tym myślcie
Reasumując - pytanie jest takie:
"Kiedy stajemy się 100% klubowiczami i do czego Nas to obliguje
"