dobra, tak czytam ten topick i

o dziwnej dyspucie przekłamanych logów po wgrywanych, programowanych, gotowych ect softach.
Logi po sofcie, to jak szklana kula i przyszlosc polski.
Jedno co jest jasne, to to, że kogoś tu boli ze Sserwis ma dobrą rzetelna opinie
przemku umiesz rozróżnic soft mtm od przeprogramowanego Bosha, to Bosh jeszcze ok, ale czy przeprogramowanego obecnego, choc na nie takze naklejaja Bosha

?
Question
jak nie, odkrece Ci podszybie i Ci porobie zdjec !
po 2. wykres tipa a wykres manuala + reduktor, (który będe nie długo posiadał) to dwie różne bajki.
Jak i inna bajką jest to, że u mnie MTM jest odkąd poprzedni własciciel na papierze zamawial i placil indywidualną na zamowienie konfiguracje w DE, jesli chcesz podam Ci vin sprawdzisz. A czym innym jest mtm wyjechany z fabryki, poszla mi pompa wsp. czekalem 2 tyg az sprowadza Do Wroclawia z niemiec, potem do mnie pod Wawa.
(takze znam nastu prezesow, kierownikow serwisow, vtech'a, który jest podwykonawca Waldemajera & Szewczyka, zamowien MTM, i innej lzejszej masci softów wrzucanych do aut jezdzacych juz na pl drogach, badz stojacych na parkingu nowych audi "sprzedany". Wiec te myki znam z 1szej ręki.
Wiec softy jak ma Stamlej sa b.dobre i adekwatne, a nie porozciagane i na slowo jest MTM

(jezeli chlopaki z SS zestrajają tipy z motorem perfekcyjne, cos to oznacza, ze przez pol polski jada i tam robia) ja to wiem w moim przypadku filmik, auto wazylo podnad 2 tony (3 rosle osoby + bagaze) sporo, moment obrotowy robi wrazenie jak i sam efekt sprawnego poruszania sie. Kolega ma almere GTI 155KM ma 7,8 do 100km/h przejechal sie ze mna, to stwierdzil ze ma motorynke, a nie wiem czy od 0 do 100km/h osiaga jego GTI szybciej.
TDi 8 sek trzeba to do tvn turbo
Co to mialo niby Nas zdegustowac?
Dobra widze, ze nie masz pojecia jakie przystalo na AKP wyhamuj swojego u autoseby ja swojego serie MTM z fotkami jak wyglada mtm, zebys wiedziaal
I moze to Cie uswiadomi co ma miano "ścierwa" nie mówie juz o podzespolach, wiec jesli chcesz isc na taki uklad prosze bardzo
Bedzie po topicku. Jak juz to Stamlej napisal w tej kwesti.
pozdrawiam