hans napisał(a):

łeee ... Ty poprostu sam nie wiesz czego chcesz

... jak masz auto ktore jezdzi i sie nie psuje to nie zawracaj sobie glowy tymi wynalazkami bo z takim rozrzutem pomyslow albo sie zalamiesz albo zbankrutujesz
....Coupe alternatywa dla C4 ...

... no nie moge

Nie chodzi o to, że chcę C4, chcę sportowe Audi, które zapewni frajdę z jazdy a jeśli będzie jeszcze do tego komfortowe to tym lepiej (a w S4 ma się i jedno i drugie). Jest jeszcze opcja 2.8 C4, gdzie razem z mocą dostanę wygodę. Może macie rację, rzeczywiście S4 to raczej 'dodatkowe' autko no ale cóż poradzić, że tak na nie choruję. Na utrzymanie dwóch aut raczej teraz nie mogę sobie pozwolić. Znaleźć S4 w b.dobrym stanie też będzie ciężko. Narazie rozeznam się co i jak, w najbliższych 2-3 miesiącach chcę zmienić autko więc mam jeszcze czas. I teraz dylemat, co wybrać jeśli nie S4. C4 z ładnym 2.8 (albo 2.3 bo rzeczywiście to piękny silnik) czy może B4 coupe 2.3? Sam nie wiem ...
Strasznie się na S4 napaliłem ale czytając wasze posty i słuchając rad znajomych rzeczywiście to dość kłopotliwe autko. Zawsze można kupić C4 z ładnym silniczkiem, lekko dodać koników chip tuningiem i stylizować na S4 (wiem wiem, nigdy to nie będzie S4

). Coupe znowu mało trzeba by pięknie wyglądała, wystarczy tak naprawdę dodać aluski i ewentualnie tłumik i grill na kamei i piękność gotowa. No i B4 coupe jest tańsza niż C4. No coż, dzięki za pomoc, pomyślę jeszcze, ale rzeczywiście jak już to chyba wezmę C4 (ten komfort !). A jak narazaie w weekend jadę dopieścić moją 90
Pozdrawiam i do przeczytania.