Witam
Mam pytanie do ludzi, którzy przerabiali lub próbowali przerobić temat zrobienia ze zwykłej A6 (mod. C5) modelu S6.
Moje pytanie tyczy się głównie tylniej części auta. O tyle o ile przód da się zaadaptować z mocniejszych wersji (przy wymianie zderzaka, maski, atrapy, nadkoli ew. lamp - w moim przypadku na xenony - koszt częsci ok. 2000-2500 bez lamp) to jak się sprawa ma z tyłem. [/quote]

- a masz już te części:?: Faktycznie za tyle kupiłeś ??
Też kiedyś miałem taki plan ale....skończyło się sprzedażą części do S6. Lamy też trzeba zmienić niestety(moje części kosztowały DUZO więcej).
ozzy napisał(a):
Chodzi mo głownie o poszerzane błotniki, które są integralną częscią nadwozia i nie da się ich ot tak poprostu wymienić. Zastanawiałem się nad nałożeniem szpachli i malunkiem (tutaj znowy problem bo trzeba by malować pół zadka żeby nie było różnicy w kolorze) na błotniki i chyba w okol tylniej czesci klapy żeby zderzak od s-pakietu zmieścić i żeby nie odstawał.
Czy ktoś ma jakieś doswiadczenie z tego typu przeróbkami bo ja dopiero stawiam pierwsze kroki i wolałbym w razie decyzji na tak zrobić coś lepiej niż gorzej.
pozdrowaśki
Pogadaj z lakiernikiem ale sądzę, że jak nałożysz tyle szpachli to lakier będzie pękał podczas normalnej eksploatacji w tych miejscach i wyjdzie z tego wielkie g.... Możesz pomyśleć, aby w inny sposób poszerzyć błotniki.
Pozwodzenia