.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 17.maja.2025 18:03:22

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 206  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15.cze.2007 18:49:56 
Użytkownik

ja raczej sie nie pojawie na spocie i zaluje tego z calego serca, niestety jeszcze sie borykam z problemem temperatury silnika i wentylatorami, wiec wole nie ryzykowac jazdy, zeby pozniej nie uzywac coupety jako czajnika do gotowania wody.
Route 66 pamietaj ze nie jestes sam, wiec jak juz sie spotkamy na jakims spocie to sadze ze wyscig na 1/4 jednak sie odbedzie :D

Tytuł:
PostNapisane: 15.cze.2007 19:54:45 
Użytkownik

hostage napisał(a):
ja raczej sie nie pojawie na spocie i zaluje tego z calego serca, niestety jeszcze sie borykam z problemem temperatury silnika i wentylatorami, wiec wole nie ryzykowac jazdy, zeby pozniej nie uzywac coupety jako czajnika do gotowania wody.
Route 66 pamietaj ze nie jestes sam, wiec jak juz sie spotkamy na jakims spocie to sadze ze wyscig na 1/4 jednak sie odbedzie :D

nie ra dady,i tak wygram.Moja jest szybsza....bo czerwona :peace: :peace: :peace:
P.S.
Czy ktos slyszal o takim wynalazku jak Audi A6 Avant DTM quattro?Bo wlasnie jechalem tym wynalazkiem i to nawet w pytke zaprzeg :peace: :peace: .I do tego diesel w yape :galy: :galy: .Nie wiedzialem,ze puszczaja takie edycje :galy: :galy:

Audi Coupe 16V
Audi A3 1.8T Sport quattro 235KM
Audi TT 1.8T quattro 225KM

Tytuł:
PostNapisane: 15.cze.2007 20:09:49 
Użytkownik

Route 66 napisał(a):
P.S.
Czy ktos slyszal o takim wynalazku jak Audi A6 Avant DTM quattro?Bo wlasnie jechalem tym wynalazkiem i to nawet w pytke zaprzeg :peace: :peace: .I do tego diesel w yape :galy: :galy: .Nie wiedzialem,ze puszczaja takie edycje :galy: :galy:

Że niby cos do DIESLI masz czy co ?? :D

Ja niestety też nie będę mógł pojechać bo przed kilkoma godzinami dowiedziałem się że muszę iść w Niedziele do tyry.
Jak miałem w zeszły Piątek składanie rozrządu to zapomniałem zabookować day off :(
Dziś zabookowałem następną Niedziele więc bede na 1000%
Sorki za tą Niedziele ...

F 126S 900ccm 45KM - sprzedany

Tytuł:
PostNapisane: 15.cze.2007 21:41:04 
Użytkownik

marco_wroc napisał(a):
Route 66 napisał(a):
P.S.

Że niby cos do DIESLI masz czy co ?? :D

Ja niestety też nie będę mógł pojechać bo przed kilkoma godzinami dowiedziałem się że muszę iść w Niedziele do tyry.
Jak miałem w zeszły Piątek składanie rozrządu to zapomniałem zabookować day off :(
Dziś zabookowałem następną Niedziele więc bede na 1000%
Sorki za tą Niedziele ...
ja jade jak skoncze montaz zderzaka...no i ciekawa jaka pogoda bedzie! :632:

Tytuł:
PostNapisane: 16.cze.2007 12:06:33 
Użytkownik

Wszyscy maja jakies problemy a najwazniejszy jest ze trzeba sprawdzic najpierw te wasze jeziora czy czasmi nie ma wody dwa razy wiecej bo wszystko powylewalo po ulewnych deszczach nawet ulice niektore sa pozalewane wiec sprawdzie miejsce gdzie jedziemy bo bedzie zonk jak nie bedzie gdzie grilla postawic no chyba ze chcecie robic grilla na pontonie hihi no i ustalcie gdzie to ma byc i o ktorej.

Audi A6 C5 1.9 TDI AVF 180 KM 400 nm jest
BMW 530d e60 270 KM 600nm jest
Diagnostyka Samochodowa i Chiptuning

Tytuł:
PostNapisane: 16.cze.2007 12:23:44 
Użytkownik

mnie materac po Kronach zostal,wiec mnie to baton czy sie komus powodzi czy nie,hehehe :diabel:.A tak przy okazji,to o tym wspominalem wczesniej-
http://img260.imageshack.us/my.php?imag ... 076bj2.jpg

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 16.cze.2007 21:11:14 
Użytkownik

Auto: Audi Q7 4L 3.0 TDI
rozmawialem dzisiaj z kolega Zygim i mowi ze jeziorko u niego jest tylko 5min drogi od jego domu, to lepiej niz u mnie. Zalatwil mi rowniez szybe (jednak wkladam uzywke), jadac dzis do znajomego folia sie odkleila co prawda nie cala ale to bylo tylko 40mil/h wiec raczej do polski z folia nie bede jechal, zbyt niebezpieczne dla kierowcow za mna. Wklei mi ja znajomy ktory kiedys sie tym zajmowal (anglik) za free wiec tylko koszt szyby i dojazdu po nia. Jeszcze jest problem jak ja wyciagnac zeby nie uszkodzic, w polsce uzywali pilki ktora wygladala jak struna od gitary ale tu jeszcze tego nie widzialem w zadnym sklepie. Co do spotu to nie wiem czy sie pojawie bo wywalilem tylna kanape i nie wiem czy moja mnie pusci samego (Postaram sie ja przekonac) chyba ze uda mi sie namowic kolege to z nim przyjade.
Zygi dzieki za wszystko, dzieki ze pojechales na ten szrot i zalatwiles mi to.
Ps. czekam na namiary na ten szrot zebym mogl uzyc GPSa.

Bylo
AUDI A6 C5 2.4 98r AGA LPG
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Ostatnio edytowano 17.cze.2007 22:32:59 przez MiKev, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16.cze.2007 23:37:57 
Użytkownik

MiKev napisał(a):
rozmawialem dzisiaj z kolega Zygyim i mowi ze jeziorko u niego jest tylko 5min drogi od jego domu, to lepiej niz u mnie. Zalatwil mi rowniez szybe (jednak wkladam uzywke), jadac dzis do znajomego folia sie odkleila co prawda nie cala ale to bylo tylko 40mil/h wiec raczej do polski z folia nie bede jechal, zbyt niebezpieczne dla kierowcow za mna. Wklei mi ja znajomy ktory kiedys sie tym zajmowal (anglik) za free wiec tylko koszt szyby i dojazdu po nia. Jeszcze jest problem jak ja wyciagnac zeby nie uszkodzic, w polsce uzywali pilki ktora wygladala jak struna od gitary ale tu jeszcze tego nie widzialem w zadnym sklepie. Co do spotu to nie wiem czy sie pojawie bo wywalilem tylna kanape i nie wiem czy moja mnie pusci samego (Postaram sie ja przekonac) chyba ze uda mi sie namowic kolege to z nim przyjade.
Zygi dzieki za wszystko, dzieki ze pojechales na ten szrot i zalatwiles mi to.
Ps. czekam na namiary na ten szrot zebym mogl uzyc GPSa.

P.swiec jedziesz czy nie?zapytaj o taka pilke wtam gdzie wlejaja szyby.jak bedziasz ja wycinal to zylki trzymaj jak literka V.moge Ci wyciac jak chcesz :peace: znam sie na tym!

Tytuł:
PostNapisane: 17.cze.2007 08:53:45 
Użytkownik

jade tylko o ktorej czekam na info najlepiej telefonicznie. Jade zaraz do sklepu moze znajde ta pilke do wycinania szyb to bede mial na przyslosc.

Bylo
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 17.cze.2007 09:54:22 
Użytkownik

ej,panowie,widze,ze bezemnie nie mozecie sie dogadac co do spota :los: .W takim razie ja wale do Hostage,a potem moze smigne do Latarnika.Udanej stosunkowo zabawy zycze wam ja.Leyta

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 17.cze.2007 11:58:38 
Użytkownik

witam jednak na chwile sie tu pojawilem i zaraz musze mykac. co ze spotem na moim terenie??widze ze chetnych niewiele wiec jak ?? bedzie ktos czy odwolany i przelozony na inny termin??? nic jak cos to kom ja musze leciec pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 17.cze.2007 12:33:29 
Użytkownik

Zygi napisał(a):
witam jednak na chwile sie tu pojawilem i zaraz musze mykac. co ze spotem na moim terenie??widze ze chetnych niewiele wiec jak ?? bedzie ktos czy odwolany i przelozony na inny termin??? nic jak cos to kom ja musze leciec pozdrawiam

No jak Zygi ty tak piszesz, a nik nic nie wie co i jak, to nikt ci nie przyjedzie, najpierw sie ustala miejsce, podaje sie adresik, jakis kod pocztowy, ja widzialem zainteresowanych troche bylo, ale jak nikt nic nie wie, to jak ktos ma jechac w ciemno, moze zauwazyles ostatno, ze w tamtym tygodniu przez nasza organizacje spot sie odbyl i przyjechalo 12 aut moze 13 niepamietam, ale wszystko bylo dograne, ciebie jak zwykle nie bylo, bo ty wolisz chyba siedziec w domu i grilla w ogrodzie robic albo nad jeziorem ktore jest 5 min drogi od ciebie, zero organizacji, ja wiem tylko tyle ze ten spot jest 5 min drogi od twojego domu? mysle ze by przyjechalo duzo osob jak by wiedzialo gdzie jest miejsce spotkania, o ktorej godz i tym podobne, jak tak podchodzisz do sprawy ze odzywasz sie w niedziele o 11 00 i piszesz ze nie ma chcetnych spot przenosimy na nastepny tydz. i musisz leciec to raczej nikt nie przyjedzie, nastepnym razem moze troszke sie postaraj stary. Ostatnim razem bylo super a wiesz dlaczego bo organizacja byla, dobra ja tez lece pozdrowiena,

Ostatnio edytowano 17.cze.2007 14:54:01 przez Eli, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17.cze.2007 14:51:55 
Użytkownik

Eli napisał(a):
Zygi napisał(a):

No jak Zgyi ty tak piszesz a nik nic nie wie co i jak, to nikt ci nie przyjedzie, najpierw sie ustala miejsce, podaje sie adresik, jakis kod pocztowy, ja widzialem, zainteresowanych troche bylo, ale jak nikt nic nie wie to jak ktos ma jechac w ciemno, moze zaowazyles ostatno, ze w tamtym tygodniu przez nasza organizacje spot sie odbyl i przyjechalo 12 aut moze 13 niepamietam, ale wszystko bylo dograne, ciebie jak zwykle nie bylo, bo ty wolisz chyba siedziec w domu i grilla w ogrodzie robic albo nad jeziorem ktore jest 5 min drogi od ciebie, zero organizacji, ja wiem tylko tyle ze ten spot jest 5 min drogi od twojego domu, mysle ze by przyjechalo wiecej osob jak by wiedzialo gdzie to jest, o ktorej godz i tym podobne, jak tak podchodzisz do sprawy ze odzywasz sie w niedziele, ze nie ma chcetnych i musisz leciec to raczej nikt nie przyjedzie, nastepnym razem moze sie troszke postaraj stary. Ostatnim razem bylo super a wiesz dlaczego bo organizacja byla, dobra ja tez lece pozdrowiena,

heheheheh widze Eli że umiesz po ludzku pisać :peace: :peace:

jak cos wpadajcie do brigton.......BN2 5TH

Tytuł:
PostNapisane: 17.cze.2007 14:55:24 
Użytkownik

Lightman ty to chodziasz kod podales ale godziny nie ma :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 17.cze.2007 15:43:50 
Użytkownik

Eli napisał(a):
Lightman ty to chodziasz kod podales ale godziny nie ma :diabel:

bo u mnie jest całodobowo :diabel: :diabel: :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 17.cze.2007 22:08:33 
Użytkownik

ano prawda,wlasnie wrocilem od Latarnika,mowil zeby zostac jeszcze troche.....do srody :peace: :peace: :peace: .Bylo super,Hostage tez odwiedzilem,i jestem zrypany jak kon po westernie.Dobrze Eli napisales o organizacji i podejsciu niektorych do spota.Co do mnie,to nastepna niedziela odpada,a za 2 tygodnie robimy spota w Brighton z soboty na niedziele.Kto jest chetny?Znajdziemy jakies miejsce pod namioty i bedzie ok.Tylko prosze sie okreslac konkretnie.Pozdro
p.s.
dzieki Latarnik i Etronic :peace:

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 17.cze.2007 22:41:58 
Użytkownik

Niestety panowie ja zamiast zajmowac sie organizacja spota to musze zap....alac na szybe do auta oraz na wyjazd do polski. nie mialem czasu zeby sie wybrac nad to jeziorko i sprawdzic czy woda nie wylala czy jak. Szczerze to nie myslalem ze niedziela bedzie taka ladna, myslalem ze nas deszcz zaleje.
Z mila checia wybiore sie na spota ale dopiero po przyjezdzie z polski, teraz to musze myslec zeby ta szybe wstawic a nie jechac z folia, zakupy, przeglad auta przed trasa i wiele innych spraw. Jutro niestety jest moj ostatni dzien wolny od pracy na autobusach az do wyjazdu do polski, no jeszcze 27 mam urlop ale to sie nie liczy bo musze jechac do londynu po paszport dla dziecka.
Jak co to mozemy sie spotkac w ladynie na jakas kawe czy cus, tak jak ostatnio z Route i pogadac.
Ps. qrwa znowu zaczelo padac.
Ps2. przepraszam wszystkich za zaoferowanie sie i niedopelnienie obowiazkow.

Bylo
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 18.cze.2007 00:23:29 
Użytkownik

MiKev napisał(a):
Niestety panowie ja zamiast zajmowac sie organizacja spota to musze zap....alac na szybe do auta oraz na wyjazd do polski. nie mialem czasu zeby sie wybrac nad to jeziorko i sprawdzic czy woda nie wylala czy jak. Szczerze to nie myslalem ze niedziela bedzie taka ladna, myslalem ze nas deszcz zaleje.
Z mila checia wybiore sie na spota ale dopiero po przyjezdzie z polski, teraz to musze myslec zeby ta szybe wstawic a nie jechac z folia, zakupy, przeglad auta przed trasa i wiele innych spraw. Jutro niestety jest moj ostatni dzien wolny od pracy na autobusach az do wyjazdu do polski, no jeszcze 27 mam urlop ale to sie nie liczy bo musze jechac do londynu po paszport dla dziecka.
Jak co to mozemy sie spotkac w ladynie na jakas kawe czy cus, tak jak ostatnio z Route i pogadac.
Ps. qrwa znowu zaczelo padac.
Ps2. przepraszam wszystkich za zaoferowanie sie i niedopelnienie obowiazkow.

MiKev,daj pokoj,przeca nie o Tobie tu toking :diabel: ,wiemy,ze jedziesz i za...dulasz,itp.Spox,tylko daj gonga,kiedy jestes back.I nie przepraszaj,bo nie masz za co.A jak bedziesz w Londku,to daj gonga.Znowu wyskoczymy na zdrowe zarcie do Renata Beger Kinga :bigok: :bigok: :bigok: ......ale sie kuna rozpisalem :galy: ...no ale ja nie musze mykac,nic to,jakby co to kom,i wiadomo :peace: :peace: :peace:
p.s.
jeszcze jeden taki grill u Latarnika z Etronic`em,to bede wiekszy od Ciebie Eli...chociaz nie wiem,czy to mozliwe :galy: .... :peace: :peace: :peace: :peace:

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 18.cze.2007 16:21:33 
Użytkownik

Witam Was
Niewiem Eli czy czytasz czasem to co piszesz ale bylo to beznadziejne moim zdaniem ... bo prawde mowiac niewiesz dalczego niemoglem byc tydzien temu i prawde mowiac niepowinno kogos to interesowac.. niedam rady to niedam.. i kropka a w rzeczywistosci to zalalem pale w sobote ogladajac Speedway i w niedziele nieszlo mi nigdzie jechac a nawet wychodzic z domu a nie zadne grile i inne przyjemnosci.. sorki za taki post:P

W piatek sie przeprowadzilem a caly tydzien sledzilem czy ktos wkoncu ma zamiar jechac do mnie i chetnych niewiele. Sorki niedalem na sam poczatek namiarow ale jak dzwonilem do MiKev-a i pisal jak cos kontakt komorkowy ze tak napisze... a niedzwonil nikt poza nim..

Jak az tak mi zle wyszlo z organizacja.. jesli mozna wogole to tak nazwac to Sorki

Tytuł:
PostNapisane: 18.cze.2007 20:15:19 
Użytkownik

Zygi napisał(a):
Witam Was
Niewiem Eli czy czytasz czasem to co piszesz ale bylo to beznadziejne moim zdaniem ... bo prawde mowiac niewiesz dalczego niemoglem byc tydzien temu i prawde mowiac niepowinno kogos to interesowac.. niedam rady to niedam.. i kropka a w rzeczywistosci to zalalem pale w sobote ogladajac Speedway i w niedziele nieszlo mi nigdzie jechac a nawet wychodzic z domu a nie zadne grile i inne przyjemnosci.. sorki za taki post:P

W piatek sie przeprowadzilem a caly tydzien sledzilem czy ktos wkoncu ma zamiar jechac do mnie i chetnych niewiele. Sorki niedalem na sam poczatek namiarow ale jak dzwonilem do MiKev-a i pisal jak cos kontakt komorkowy ze tak napisze... a niedzwonil nikt poza nim..

Jak az tak mi zle wyszlo z organizacja.. jesli mozna wogole to tak nazwac to Sorki

Moze i bylo beznadziejne bo pisane pod wplywem emocji, ale kazdy zrozumial co mialem do przekazania, moze za ostro napisalem bo mialem wielka ochote na grilla wiec nie bierz tego doslownie stary, jak bedziesz organizowal spota kolo siebie: zapodaj to troche wczesniej, godz, adres, napewno wielu z nas przyjedzie, sory jezeli najechalem na ciebie i poczules sie urazony.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 206  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1