.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.kwi.2025 13:34:05

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10.lut.2005 11:46:50 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Warm napisał(a):
baskecior napisał(a):
Warm napisał(a):
no no to wywołałem burze z tym regulaminem :/ a nie było to moim zamiarem
a jesli chodzi o te jabłka to lepiej nie ruszac bo jak sie ruszy to smierdzi
potraktujmy ten watek jako cos co ma nam przypominac na przyszłość
o bezpieczeństwie nas samych i naszych samochodzików
dalszą dyskusje uważam za zbedna bo może prowadzic do nie przemyslanych postów i kłotni ktora nikomu nie jest potrzebna
Pozdrawiam
Panie i Panów :D

A regulamin napisałem ja, wredny moderator i dezorganizator

oj Basket Basket :/

Przecie prawdę napisałem ...

Tytuł:
PostNapisane: 10.lut.2005 16:44:40 
Klubowicz

piotr napisał(a):
Cieszymy się że wam się podobało, ale niestety z tą odpowiedzialnościa to nie jest tak jak piszecie :( A dopóki nic się nikomu nie stało to jest ok, ale jak sobie ktoś kuku zrobi to juz nie będzie taki miły.... takie życie niestety...... I podpisanie takiego papieru nie daje niestety pełnego bezpieczeństwa, bo pozostaje kwestia ewentualnego niewłaściwego zabezpieczenia toru :)

A co do zachowania na torze - zawiedliśmy się z Basketem trochę na kilku starych wyjadaczach z forum którzy nie chcieli sie słuchać zaleceń wydawanych przez młodych klubowiczów z Łodzi..... zakrzyczeli ich..... więc z tą dyscyplina nie jest tak pięknie niestety.... bezimiennie wywołani wiedza że to o nich chodzi.....

Reasumując: Letni zlot w Łodzi - czemu nie, ale w obecnej sytuacji na 100% bez toru.

W 2005 roku zrobimy tak:
1. Zlot letni w Łodzi odbędzie się ( FAJNIE BY BYŁO )
2. Ekipa Łódzka wynajmuje tor a my na wstępie wzracamy kase
3. Co do bezpieczeństwa zmontujemy ekipe która bedzie pilnować aby nikt nie głupiał ( Mam gdzieś to czy to jest stary wyjadacz czy jakiś nowy )
4. Basket jedynie co możesz zorganizować to grila, fajny jest, taki duży ( heheh )

Co powiecie na to :?: :?: :?:

-> 2010 - 2020 Audi A4 1.6
-> 2013 - 2022 Scenic 1.6
-> 2017 - Espace 3.5 V6 - ...

Tytuł:
PostNapisane: 10.lut.2005 17:12:01 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
baskecior napisał(a):
hans napisał(a):
baskecior napisał(a):
hans napisał(a):
a co do regulaminu to ja widzialem tylko liste na ktorej skladalem podpis ... a regulaminu NIE :>

Trzeba było poprosić, a nie marudzić teraz. Kto chciał ten czytał i zawsze mógł poprosić.

Basket , sory ale nie bylo Cie przy tym jak sie pytalem o regulamin wiec sie nie odzywaj a co do marudzenia to prosze o konkrety bo juz mam dosyc pie.........a bez sensu :(:

Edit:Warm - Hans proszę bez słow

Zawsze mogłeś o niego poprosić w trakcie trwania imprezy. Latem nie było z tym problemów.
Co do marudzenia to nie pasowała Ci organizacja wyścigów (cyt: "Skoro inni nie stoją w kolejce to pojade nawet kilkanaście razy" - to sa twoje słowa), nie wspomnę już o dworku ... :zly:
Co do regulaminu to Agnieszka wspominała mi tylko o Vanilce, która czytała regulamin (lub chciała).

rozumiem ze zawsze jak chce pomoc cos usprawnic , doradzic to najlatwiej powiedziec ze marudze ... OK ... nastepnym razem WOGOLE sie nie odezwe ... niech sie wszyscy kloca i przekrzykuja ....

organizacja zawodow byla wedlug mnie zle przeprowadzona bo nie bylo jasnych zasad kto ile moze startowac i w zasadzie to kazdy robil wedle wlasnego uznania, kiedy ja chcialem pomoc to rozwiazac lub chociaz usprawnic to wszyscy "kompetentni" zachowywali sie jakby nic do nich nie docieralo , OK , wiem jak to jest jak sie ma kupe ludzi pod opieka i trzeba sprawnie wszystko kierowac , czasami nie ma czasu na wysluchanie ale jak non stop przez jakis czas rozmawialem o tym samym z ilus tam osobamio to chocby ktos wyrazil swoje zdanie na temat moich uwag ...

juz nie wspomne o pretensjach pod moim adresem od organizatora " ja jestem organizatorem i ani razu jeszcze nie jechalem" .... UPS ... wedlug mnie przegiecie ... jezeli organizator to nie uczestnik , jezeli uczestnik to nie organizator panowie ... albo sie bawimy albo pracujemy ... ja , robiac zlot jechalenm tylko na poczatku zanim przyjechali ludzie i to tylko w celach technicznych przygotowac tor .... a mi to gosciu wyskakuje z pretencja :D ... masakra ...

w dworku , chodzilo mi tylko o pokoj z lozkami dla 2 kobiet a to ze umialem o to natretnie zabiegac to raczej pozytywna cecha ... co jak co ale nie zostalbym tam na noc ani wogole nie bralbym podf uwage noclegu w przypadku kiedy przywiezione przeze mnie kobniety nie mialyby odpowiednich warunkow , to zle ze sie troszczylem ? mialem zlac to i spuscic na drzewo ? ... "niech se baby same radza jak tu przyjechaly" ?

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-

Tytuł:
PostNapisane: 10.lut.2005 17:34:26 
Klubowicz

Czyli Hans jak jesteśmy organizatorami to wara od dobrej zabawy i zapierdalać grzecznie, słysząc tylko marudzenie od wiecznych malkontentów jak ty? Sorry, ale chyba tak nie miało być... a na części starych wyjadaczy się z Przemkiem zawiedliśmy, ze smutekiem muszę powiedzieć że na Tobie też :(

Tak BTW: Pamiętasz co obiecywałeś dzień czy dwa przed zlotem w rozmowie ze mną? Że przyjedziesz wcześniej, pomożesz ustawić tor itp.... i przyjechałeś? Więc Hans, mimo że cię bardzo lubię niestety się zawiodłem na Tobie..... a teraz jeszcze stawiasz zarzuty wobec nas.... ehhhh, łapki opadają. I cycki, jakby to Przemek powiedział......

Ja w Bydzi na zimowym zostałem z Kubą i paroma innymi osobami i pomagaliśmy posprzątać i pozwozić szykany, barierki itp jak inni pojechali już się bawić do ośrodka (fotki w podpisie :D ), i nikt nigdy nie usłyszał ode mnie takich słów jakie ja słyszę od Ciebie. I nie wymagałem za to nic w zamian, nawet dziękuję nie chciałem usłyszeć, bo uważałem że tak należy zrobić....

A po Twoich słowach teraz zrobiło mi się przykro.....

Tytuł:
PostNapisane: 10.lut.2005 17:58:49 
Moderator

Piotr, wbrew temu co piszesz , chcialem pomoc ...ale jak wyzej moe zle przeczytales albo zle opisalem , nikt nie chcial mnie wysluchac !!!!!! to ze przyjechalem tak jak przyjechalem rozstrzygnelo sie w ostatniej chwili , w innym wypadku wogole bym nie przyjechal bo poprostu nie stac mnie. Nie wiem jak Ty ale ja organizujac zlot zalozylem sobie max pracy a minimum zabawy na torze , w czesci wieczornej natomiast odwrotnie, mysle ze dalo to oczekiwane efekty , poniewaz w 3 osobowym skladzie udalo sie dobrowadzic cala mpreze do konca. U Was bylo sporo wiecej osob do pomocy ( chwala za to chetnym ) ale chyba nikt nie powiedzial im na czym maja polegac ich zadania i czemu ma to sluzyc bo poza swietna komunikacja przez CB wszystko wygladalo jak improwizacja

i prosze , Piotr , nie unos sie , ja poprostu pisze to nie po to zeby komus dopiec czy zdyskredytowac bo uwazam ze impreza byla udana ale chcialbym pomoc doskonalic technike organizacji zlotow. Kto wie , moze nastepny zlot bedziemy wspolnie organizowali a moze ja bede organizowal ...
mam po tym zlocie nowe doswiadczenia , byl to moj pierwszy zlot widziany od strony uczestnika , moze bardziej wybrednego, bardziej wymagajacego , ale i takich ludzi chcialbym , robiac zlot , usatysfakcjonowac , chcialem aby bylo to i podczas tego zlotu , niemniej jednak wierze ze nasze doswiadczenia pomoga aby przyszle zloty byly coraz lepsze i obfitujace w jeszcze wiecej atrakcji czego zycze wszystkim klubowiczom , Wam organizatorom zlotu w Łodzi jak i sobie wsp0olorganizatorowi zlotow w Bydgoszczy ;)

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 12:59:40 
Użytkownik

hans napisał(a):
rozumiem ze zawsze jak chce pomoc cos usprawnic , doradzic to najlatwiej powiedziec ze marudze ... OK ... nastepnym razem WOGOLE sie nie odezwe ... niech sie wszyscy kloca i przekrzykuja ....

Tu sie z Toba zgadzam. Niech się organizatorzy martwią. Poza tym nikogo nie prosiłem (lismy) o pomoc.
A za szczere chęci bardzo dziękuję.

hans napisał(a):
organizacja zawodow byla wedlug mnie zle przeprowadzona bo nie bylo jasnych zasad kto ile moze startowac i w zasadzie to kazdy robil wedle wlasnego uznania, kiedy ja chcialem pomoc to rozwiazac lub chociaz usprawnic to wszyscy "kompetentni" zachowywali sie jakby nic do nich nie docieralo , OK , wiem jak to jest jak sie ma kupe ludzi pod opieka i trzeba sprawnie wszystko kierowac , czasami nie ma czasu na wysluchanie ale jak non stop przez jakis czas rozmawialem o tym samym z ilus tam osobamio to chocby ktos wyrazil swoje zdanie na temat moich uwag ...

Wiem, ze organizacja zawodow nie do końca przebiegła prawidłowo , ale spory wkład miały osoby, które nie jechały kolejno w/g numerów startowych oraz te, które na siłę wciskały się do kolejki oraz jechały po kilka razy na siłę.Na początku imprezy krzyczałem że STARYTUJEMY W/G NUMERÓW NA IDENTYFIKATORACH, 100 osób usłyszało a 7 nie ... i te 7 namieszało...
Dobrze zauważyłeś że opiekowanie się kilkoma kwestiami i setką ludzi na raz jest kłopotliwe ...

hans napisał(a):
juz nie wspomne o pretensjach pod moim adresem od organizatora " ja jestem organizatorem i ani razu jeszcze nie jechalem" .... UPS ... wedlug mnie przegiecie ... jezeli organizator to nie uczestnik , jezeli uczestnik to nie organizator panowie ... albo sie bawimy albo pracujemy ... ja , robiac zlot jechalenm tylko na poczatku zanim przyjechali ludzie i to tylko w celach technicznych przygotowac tor .... a mi to gosciu wyskakuje z pretencja :D ... masakra ...

Miał rację, każdy miał prawo sie przejechać, dla niektórych z organizatorów był to pierwszy zlot, a niektórzy z nich może nie będa mieli czasu / kasy jechac do Bydgoszczy/Ustki/ch.. wie gdzie ...
Zgodnie z regulaminem powinienes stosowac sie do polecen organizatorow i tyle. Wprowadzales chwilami balagan i tyle. Troszke sie na Tobie zawiodlem Hans, ale mysle ze byles bardziej podniecony od nas zlotem i tyle.

hans napisał(a):

w dworku , chodzilo mi tylko o pokoj z lozkami dla 2 kobiet a to ze umialem o to natretnie zabiegac to raczej pozytywna cecha ... co jak co ale nie zostalbym tam na noc ani wogole nie bralbym podf uwage noclegu w przypadku kiedy przywiezione przeze mnie kobniety nie mialyby odpowiednich warunkow , to zle ze sie troszczylem ? mialem zlac to i spuscic na drzewo ? ... "niech se baby same radza jak tu przyjechaly" ?

Taaaaak, pozytywnie zamieszałeś po raz kolejny.
Wyraźnie pisaliśmy że warunki są takie a nie inne. Trzeba było uprzedzić o tym swoje kobiety a nie później rzeźbić na siłę ... zastanawiałeś się co by było gdyby każdy tak walczył o super warunki dla siebie ?
Wina była twoja , że ich nie uprzedziłeś zgodnie z tym co było na stronie. Nie miej o nas pretensji , ze nie doczytałeś.

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 14:14:11 
Moderator

2 kwestie, podniecony to zbyt duze spowo ale cieszylem sie ze moge sie postkac z ludzmi i przehjcac sie po sliskim torze ...ale pewnie nie o to Ci chodzilo , poza tym jak sam zauwazyles , regulamin ... ktorego na oczy nie widzialem a wedlug mnie KAZDY kierowca powinien go dostac ZANIM podpisal liste a tak sie nie stalo wiec nie miej o to do mnie pretensji jak i o to ze sie nie dopraszalem o regulamin bo i wtedy pewnie powiedzialbys mi ze marudze :/

co do dworku , kilka osob nalegalo abym zostal na noc wiec staralem sie to uskutecznic a tym samym zorganizowac warunki do spania , niemniej jednak gdybym znal Twoje zdanie wtedy , wrocilbym do domu zaraz po wyjezdzie z toruy , glownie po to aby uniknac tej dyskusji o zawodzeniu czyichs oczekiwan :<

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 14:32:37 
Użytkownik

hans napisał(a):
ale pewnie nie o to Ci chodzilo

Oczywiście że nie. Swiadomie chciałem innym utrudnić zycie a 2 tyg przygotowań poszło na utrudnienie życia zlotowiczom...

hans napisał(a):
, poza tym jak sam zauwazyles , regulamin ... ktorego na oczy nie widzialem a wedlug mnie KAZDY kierowca powinien go dostac ZANIM podpisal liste a tak sie nie stalo wiec nie miej o to do mnie pretensji jak i o to ze sie nie dopraszalem o regulamin bo i wtedy pewnie powiedzialbys mi ze marudze :/

Mogłeś poprosić Agnieszkę albo Mary, nie odmówiłyby. Zresztą Agnieszka przekazała mi informację że Vanilka chciała przeczytać, ale stwierdziła że żartuje i już nie chciała. O nikim innym mi nie wiadomo.

hans napisał(a):
co do dworku , kilka osob nalegalo abym zostal na noc wiec staralem sie to uskutecznic a tym samym zorganizowac warunki do spania , niemniej jednak gdybym znal Twoje zdanie wtedy , wrocilbym do domu zaraz po wyjezdzie z toruy , glownie po to aby uniknac tej dyskusji o zawodzeniu czyichs oczekiwan :<

Warunki do spania były zorganizowane na tyle na ile to było mozliwe i 45 osób sie dostosowało. Przykro mi że byłeś zawiedziony, ale uprzedzaliśmy o tym.
Sam chciałem żebyś pojechał dlatego że zawsze jesteś mile widziany i chcieliśmy żebyś z nami był.
Gdybym wiedział ze wyniknie z tego taka zadyma to nie brałbym się za ten Zlot ...

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 14:42:52 
Moderator

ku#wa Basket ... czy Ty czytasz co ja do Ciebie pisze czy juz przewidziales co napisze i odpisujesz sam sobie ? ...

PISAELEM JUZ ZE PROSILEM O REGULAMIN i nie dostalem go BO ktos inny go mial , nie znam szczegolow ale sadzac z tego co ludzi napisali to nikt go nie dostal

a w dworku NIE PLANOWALEM ZOSTAWAC WLASNIE ZE WZGLEDU NA TRUDNE WARUNKI ale kilka osob chcialo jednak zebym zostal

to co ? ... zle zrobilem ? ... postaw sie w mojej sytuacji i powiedz co Ty bys zrobil ??

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 14:44:49 
Użytkownik

baskecior napisał(a):
Gdybym wiedział ze wyniknie z tego taka zadyma to nie brałbym się za ten Zlot ...

Basket, popatrz na posty powyzej a zobaczysz, ze posrod kilkudziesieciu osob tylko kilka jest niezadowolonych. Z doswiadczenia moge powiedziec ze to naprawde niezly wynik ;)

Mysle ze chyba czas juz zakonczyc ta dyskusje bo do niczego dobrego ona nie zaprowadzi...

-> Basket-> moze trzeba bylo wydrukowac regulamin i postawic przy wjezdzie zeby pozniej nikt nie mogl powiedziec ze nie widzial, nie mial dostepu itd...
-> hans-> ile miejsc do spania bylo wszyscy wiedzieli, ilu chetnych do nocowania tez. Rachunek nie nastrecza problemów i wiadomo bylo czego sie mozna spodziewac

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 14:56:18 
Użytkownik

hans napisał(a):
ku#wa Basket ... czy Ty czytasz co ja do Ciebie pisze czy juz przewidziales co napisze i odpisujesz sam sobie ? ...

PISAELEM JUZ ZE PROSILEM O REGULAMIN i nie dostalem go BO ktos inny go mial , nie znam szczegolow ale sadzac z tego co ludzi napisali to nikt go nie dostal

a w dworku NIE PLANOWALEM ZOSTAWAC WLASNIE ZE WZGLEDU NA TRUDNE WARUNKI ale kilka osob chcialo jednak zebym zostal

to co ? ... zle zrobilem ? ... postaw sie w mojej sytuacji i powiedz co Ty bys zrobil ??

Co bym zrobił? Spróbowałbym się dostosować i wytłumaczyć swoim kobietom że takie są warunki.
Twoje zachowanie spowodowało że kilka innych osób zapragnęło lepszych warunków i trzeba było tłumaczyć 45 osobom dlaczego co i jak.
Postaw się w naszej sytuacji to zrozumiesz.
Na reszte twojej wypowiedzi nie odpowiem ... :|

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 14:58:30 
Użytkownik

martab99 napisał(a):
baskecior napisał(a):

-> Basket-> moze trzeba bylo wydrukowac regulamin i postawic przy wjezdzie zeby pozniej nikt nie mogl powiedziec ze nie widzial, nie mial dostepu itd...

To jest bardzo dobry pomysł i na drugi raz postawię tablicę 200 x 100 cm przy wjeździe i nie będzie kłopotu. Doskonały pomysł. :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 15:15:20 
Klubowicz

OT
kwestia sporu w/g mnie polega na tym ze małe pieniadze oczekuje sie Bóg wie czego :gdyby był nocleg w Ibisie + jubel na misnieńskiej porcelanie+ wjazd na techniczna z ochroną wynajeta do pilnowania to w 400 zł moze na głowe by impreza sie zamknęła ale podejrzewam ze duzo osób by sie nie odliczyło
szukając miejsca do noclegu wazne było kazde 10 zł wiadomo ze nikt nie sra kasą zrezygnowaliśmy z cateringu zeby było taniej niektórzy tego nie załapali bo pytali sie kiedy będą ciepłe posiłki (se trzeba było zrobić )może zbyt luźne i towarzyskie podejście do zlotu zaowocowało jakimiś durnymi pretensjami widocznie trzeba było zmienic taktyke na k**** mac i moze wtedy to by pomogło i byłoby mniej jakis dziwnych dziecinnych pretensji
gwoli ścisłości nie jechałem ani razu na technicznej wymarzłem jak skur...
pomimo braku czasu poprowadziłem część zlotowiczów do dworka
i jeżeli teraz ktos tego nie uszanuje to na nastepnym zlocie dostanie w ...
o ile sie odbędzie

dotarło czy mam jeszcze mocniejsze słowa uzyć

dziękuje wszystkim którzy są w miare zadowoleni niektórzy mówią że było super ,
oraz wszystkim osobom dzięki którym ten zlot się odbył za trud i swój czas który poswięcili

Obrazek

Ostatnio edytowano 11.lut.2005 15:30:00 przez quark777, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 15:26:34 
Klubowicz

ehh... miałem coś napisać ale mi się odechciało jak sobie o tym wszystkim pomyślałem.... więc tylko jedno powiem: Hans, ja Ciebie przekonywałem żebyś jechał do dworku, ale patrząc z perspektywy czasu żałuję tego.... może nie było by tej dyskusji teraz.... a jak następnym razem będziesz chciał hotel *** to cię skierujemy w odpowiednie miejsce.... tylko że ostatnio marudziłeś cały czas że nie masz kasy, nie wiesz czy przyjedziesz itp.... zrobiliśmy tak, żeby było fajnie i jak najtaniej.....

Ok, miałem się nie rozwijać, ale napiszę coś jeszcze:

Hans, mówisz że ty w Bydzi zorganizowałes super zlot z super porządkiem na torze dla niewiele mniejszej ilości aut..... hmmm.... według moich obliczeń na torze w Bydzi było 20-25 aut.... u nas 60, do tego 5 aut organizatorów... faktycznie niewiele więcej..... grilla, ciepłej herbatki i kawy, aut testowych i innych rzeczy tez jakoś w Bydzi nie widziałem..... Tor w Bydzi jest dużo łatwiejszy do zabezpieczenia bo ma jeden wjazd i auta oczekujące stoją poza nim.... więc Hans, nie umniejszam Twoich zasług bo od Bydzi zacząłem, było super i wciągnąłem się w klub, ale ja nie marudziłem że na torze nie ma co zjeść, nie ma ciepłej herbatki i że muszę godzinę stać w kolejce na tor..... W Łodzi chcieliśmy pójść krok dalej, zrobić wszytsko all inclusive..... W Bydzi macie Kacpra i jego ośrodek, to wam ułatwiało organizację noclegów, my w Łodzi nie znając liczby uczestników zrobiliśmy to co wydawało się nam najlepsze - wynajęcie całego ośrodka i upchnięcie wszytskich jakoś.... wszyscy byli zadowoleni oprócz delitatnego Hansa i jego księżniczki na ziarnku grochu.... a swoim działaniem niestety spowodowałeś delikatne poruszenie i niezadowolenie innych.... no ale ważne że ty miałeś wygodnie........
OK, kończę bo nikt tego nie przeczyta jak jeszcze trochę dopiszę. Mam nadzieję że ta dyskusja nas nie poróżni a tylko pomoże wyciągnąć wnioski na przyszłość przy organizacji zlotów.

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 15:28:02 
Moderator

Basket , OK , ja zas uznalem ze jezeli juz zostaje to postaram sie wynegocjowac jak najlepsze warunki i uwazam ze mi sie to udalo :) wydaje mi sie ze Ty jako organizator przyczyniles sie do tego i dzieki Ci za to ale nie rozumiem dlaczrgho teraz masz o to do mnei pretensje :P

co do reszty , czyli kwestii toru , to proponuje NAJPIERW i ZE ZROZUMIENIEM przeczytac to
hans napisał(a):
bylo super :) , poza malymi nieporumieniami na torze reszta byla rewelacja :) .... pierwszy raz bylem tylko jako uczestnik na zlocie zimowym :D i bardzo prosze o filmy i fotki moich przejazdow :)

a pozniej jezeli nie widzice zwiazku to todam ze ten caly topic tyczy sie czesci wypowiedzi :"poza malymi nieporumieniami na torze " a Wy zrobiliscie z tego awanture prawie ze ... mi chodzilo o podkreslenie tego co nalezaloby poprawic a nie ukarania winnych :> ... LUDZIE ... po to jest dyskusja zeby dojsc do wnioskow ktore pomoga poprawic tego typu sprawy na przyszlopsc a Tobie quark proponuje zaadresowac swoja wypowiedz bo mi tego nie musisz pisac ... conieco wiem ile trzeba sie napracowac zeby bylo conajmniej jako tako ...a juz nie wspomne zeby bylo dobrze.

reasumujac , bo znowu sie rozpisalem ,

ogolnie bylo super ale sa rzeczy ktore mozna poprawic nastepmnym razem

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 15:44:45 
Użytkownik

hans napisał(a):
ogolnie bylo super ale sa rzeczy ktore mozna poprawic nastepmnym razem

Zwłaszcza dyscyplinę uczestników oraz zadbać o regulaminy w formie tablicy a`la reklama Tesco na Bałutach :D

... i na tym proponuję koniec zanim się poleje krew i płyn hamulcowy ...
Myślę że wszystko sobie wyjaśniliśmy, kto ma się bić w pierś niech to uczyni.
Amen.

Bum, bum, bum...

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 15:57:35 
Użytkownik

Lokalizacja: Gorace klimaty :) Wiek: zawsze 18-tka i trochę więcej ;)
A ja powiem tyle od siebie.....był to mój 5 ZLOT i byl to jeden z najlepiej zorganizowanych....wielkie brawa dla Was organizatorow....czepilaski sie zawsze znajdzie :/ ale nie przejmujcie sie tym za bardzo

POZDRAWIAM i czekam na nastepne nasze spotkanie, bo przeciez o to w tym chodzi prawda???? :)

Baskecik, Piotr dziekuje jeszcze raz... a Wy juz dobrze wiecie co mam na mysli ....BUZKA

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 16:00:13 
Użytkownik

Tak sobie czytam i wydaje mi sie od kilku ladnych postow ta dyskusja juz nikomu i niczemu nie sluzy.
Byli tacy co sie im podobalo i przyjada nastepnym razem.
Byli i tacy co sie im nie podobalo i moze lepiej gdyby poprostu nie przyjezdzali wiecej bo po co sie denerwowac.
Nie adresuje do nikogo personalnie mojej wypowiedzi - tak do ogolu czytajacych.
Szanuje trud organizatorow i nie mam pretensji ze chcieli sobie zapewnic dupokrytke - tez bym tak zrobil to powazna sprawa a nie zabawa w piaskownicy.
Zdac sobie trzeba sprawe ze gdyby chciec dopiac wszystko na ostatni guzik i zadowolic malkontentow to cena wzrosla by dramatycznie. Wydaje mi sie ze chlopaki poszli na kompromis ( o ktorym pisali przed zlotem) dzieki ktoremy ta impreza mogla sie odbyc i byc udana.

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2005 16:07:00 
Użytkownik

Hmm czy po każdym zlocie są takie posty ??

Ok ale wyciągnijmy z tego naukę na co trzeba zwarać uwage przy następnych zlotach .
Napisałam ileś postów wcześniej żeby wpisać tu regulamin i by wszyscy którzy już orgaznizowali klubowe imprezy się wypowiedzieli . Bo naprawdę można z tego zrobić jeden regulamin na wszystkie zloty i tylko uzupełniać o punkty mające zastosowanie w przypadku imprezy w miejscu X (np. organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za próby nauczenia Audi pływania g;) ) .

Składam wniosek o przenisienie wątku na klubowy .

wyluzujcie koledzy chodziło o to by się spotkać i to było

Rzczewistość jest tylko iluzją, aczkolwiek bardzo trwałą

Tytuł:
PostNapisane: 12.lut.2005 00:30:31 
Klubowicz

Auto: ACQ 4.2 AHC
-> moje propozycje "zalozen" na przyszly zlot w obojetnie jakiej liczbie i lokalizacji:

:!!: duza tablica z regulaminem na terenie zlotu (jezeli teren ograniczony) lub po przyjezdzie dla kazdego kierowcy na terenie otwartym.

:!!: akcja z plakietkami - wysmienity pomysl - nalezaloby podtrzymac

:!!: wplata kaski na wjezdzie - rowiez bardzo dobry pomysl

:!!: przygotowane miejsce (na wyrost) pod parking dla samochodow i ustawianie ich w odpowiednim szyku

:!!: ogrodzenie parkingu tasma (np. czerwona w biale paski) oraz czesci torowej (np. zolta)

:!!: osoby po probie sprawnosciowej przechodza na pomiar czasu, z pomiaru czasu na parking z parkingu... tzw obwod stacyjny

:!!: sily [porzadkowe w postaci kilku (10) wybranych osob sposrod klubowiczow - gdyby trzebabylo szybko zorganizowac przemieszczenie np. calej grupy do zdjecia >>> oderwania od aut, grila i innych zajec

:!!: zakonczenie prob sprawnosciowych o ustalonym harmonogramem czasie + przejazdy osob ktore nie zdolaly tego dokonac w tym czasie posiadajacych "0" przejazdow

:!!: ogloszenie wynikow po skonczonej probie sprawnosciowej na torze, ale wreczenie nagrod i pucharow juz w czasie spotkania w lokum

:!!: okreslenie jednoznacznego sygnalu, po ktorym wszyscy uczestnicy zlotu stawia sie lub beda sie starali stawic w wyznaczonym przez organizatora punkcie zbornym

ps. jak cos jeszcze bede chcial dodac to wyedytuje tego posta.... <-

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1