rodzynek - ja dokładnie wiem jak wygląda mój system spryskiwaczy

Kwestia jest taka, że u mnie ten zbiornik po lewej za lampą obsługuje spryskiwacze szyby i ma tylko małą pompę napędzającą. Nie mam żadnego drugiego zbiornika.
Teraz sądząc po waszych wypowiedziach są dwie wersje takich systemów, albo zbiornik z dwoma pompami albo dwa zbiorniki, każdy do innego systemu spryskiwania. W takim razie muszę poszukać, którejś opcji u znajomego w częściach.
Dred - spryskiwacze dopiero muszę jakoś podłączyć, dlatego robię wywiad co i jak w tej sprawie. W każdym razie właśnie zmieniłem zderzak na taki ze spryskiwaczami i halogenami (wcześniej miałem goły). Cały dzień mi zeszło w sumie na zabawie z halogenami, bo najpierw zamiana zderzaka, a potem wyrezanie kawałka instalacji od płyty z kościami pod deską, aż do konsoli i podłączenie włącznika. Kwestia spryskiwaczy będzie podobna. Podłączenie pompby pod maską, widziałem tam taką kość luzem muszę sprawdzić na schematach czy dobrze mi się wydaje, ale to właśnie chyba zasilanie dodatkowej pompy. Teraz pytanie czy to już spięte z włącznikiem standardowych spryskiwaczy czy nie, jeśli nie, to znów dorobienie paru kabli i odpowiednie połączenie. Jak skompletuję części to się wypowiem, zrobię małe howto do wyrezania halogenów i spryskiwaczy w C3.
Pozdro