.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 07.maja.2025 21:06:23

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 206  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 04.lis.2007 01:12:39 
Użytkownik

Ja bede na pewno ok 12, bedzie tez kolega Paskiem 1.9TDI 130.
Dokladny adres (dlugosc i szerokosc geogr)
N 51.751730
W 1.184650
Do zobaczenia jutro :-)

F 126S 900ccm 45KM - sprzedany

Tytuł:
PostNapisane: 04.lis.2007 20:37:03 
Użytkownik

Kolejny spot się odbył :)
Przyjechało kilka osób ( oczywiście poza tymi najbardziej krzyczącymi) pogoda dopisała. Spotkalismy sie na górce poźniej pojechaliśmy na jedzonko oraz zwiedzanie Oxford a na koniec pojechaliśmy obejrzeć kilka Volkswagenów.
Spot zaliczam do udanych..

Tytuł:
PostNapisane: 04.lis.2007 21:54:05 
Użytkownik

zaloga mala ale bylo spoko ( 4 auta ), Pawel, dzieki za pokazanie miasta i okolicy, jutro wrzuce fotki. Pozdro !!!

Tytuł:
PostNapisane: 04.lis.2007 22:17:53 
Użytkownik

Blachutek napisał(a):
Przyjechało kilka osób ( oczywiście poza tymi najbardziej krzyczącymi) pogoda dopisała. Spotkalismy sie na górce poźniej pojechaliśmy na jedzonko oraz zwiedzanie Oxford a na koniec pojechaliśmy obejrzeć kilka Volkswagenów.

Blachutku,przeciez byles,wiec o co chodzi? :peace:
p.s.
ja nie moglem,bo z UFOtm,testowalismy nowe auto Latarnika....normalnie ubaw po pachy :D :D :D :D

Audi Coupe 16V
Audi A3 1.8T Sport quattro 235KM
Audi TT 1.8T quattro 225KM

Tytuł:
PostNapisane: 05.lis.2007 15:52:50 
Użytkownik

Blachutek napisał(a):

kuuuuuuuuuuuuuuuuuuurde a ja zapilem i zapomnialem a to 200 yardow od mojej chaty :(:(:(

Tytuł:
PostNapisane: 05.lis.2007 17:55:54 
Klubowicz

Było git :peace: Fajna pogoda miłe widzoczki no i wporzo ekipa. Szkoda że taka mała ekipa ale zawsze to dobrze że jest tu jeszcze pare osób które jak już się umowią to są, bo szczerze mówiąc po tak jeździe i pół godzinnym błądzeniu po Oxford (nie, nie mam navi- uprzedze komentarze) nie zastał bym nikogo to by była lipa :/

Pawel świetne to twoje miasto :peace:

a na koniec mały cytacik :D

Cytuj:
SlawekA4
...zaraz zadzwonie do organizatorow i zapytam,czy mozna zrobic impreze w sobote,bo w niedziele Slawkowi nie pasuje.napewno sie zgodza,chociazdby ze wzgledu na Twoje Lexusy

Akurat moje lexusy przyjechały :diabel: :): :peace: :!!:

Było --> A4 1.8 ADR [B5] :-)
Było --> A6 1.9 TDI AFN [C5] :-)
Było --> Audi 100 2.3E NF [C3] :-(
Jest --> Audi A6 2.4 AGA [C5] :-)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 05.lis.2007 20:33:15 
Użytkownik

Slawek A4 napisał(a):
Było git :peace: Fajna pogoda miłe widzoczki no i wporzo ekipa. Szkoda że taka mała ekipa ale zawsze to dobrze że jest tu jeszcze pare osób które jak już się umowią to są, bo szczerze mówiąc po tak jeździe i pół godzinnym błądzeniu po Oxford (nie, nie mam navi- uprzedze komentarze) nie zastał bym nikogo to by była lipa :/

Pawel świetne to twoje miasto :peace:

a na koniec mały cytacik :D

Cytuj:
SlawekA4
...zaraz zadzwonie do organizatorow i zapytam,czy mozna zrobic impreze w sobote,bo w niedziele Slawkowi nie pasuje.napewno sie zgodza,chociazdby ze wzgledu na Twoje Lexusy

Akurat moje lexusy przyjechały :diabel: :): :peace: :!!:

tak,tak,ale chyba na lawecie,i tak tez wrocily :D .Po pierwsze,Gogusiu,nie samymi spotami czlek zyje,po drugie-w sobote zrobilem ponad 500 mil,wiec mialem dosc jazdy :/ .I po trzecie-zdaje sie,ze to ja uczestniczylem zawsze w spotach,a ty na ilu byles?Podpowiem ci-to byl Twoj 3ci spot od lutego :| .Na spocie nie bylem,bo wkladalem nowiutki interior do Coupe,i nowe kolka,wiec i tak mam banana na yapie :peace: .
p.s.
sciagaj lexusy to sie pojawie na spocie

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 00:32:37 
Użytkownik

Route, dawaj zdjęcia, jak bedzie ladnie to Ci wybaczymy nieobecnosc :diabel:
Ja dokupilem do auta tube JBL, ktora przywiozlo mi LEXUSowe autko :diabel:
http://audi-klub.xenium.pl/foto/inne/tuba/tuba_1.jpg
http://audi-klub.xenium.pl/foto/inne/tuba/tuba_2.jpg
http://audi-klub.xenium.pl/foto/inne/tuba/tuba_3.jpg

Gra super w polaczeniu z nowymi wiekszymi glosnikami w przednich drzwiach :)

Pozdrawiam :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 00:39:36 
Klubowicz

No niestety jak to bywa ze spotami frekwencja była średnia, ci co krzyczeli najgłośniej i umawiali się na ten jeden, jedyny spot w oxford nie dojechali mimo wielkich zapowiedzi....nawet nie dali znac że nas mają zamiar olać..... ale rozumiemy, BMW i grillowanie to podstawa ponad wszytsko ;)

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 02:22:53 
Użytkownik

piotr napisał(a):
No niestety jak to bywa ze spotami frekwencja była średnia, ci co krzyczeli najgłośniej i umawiali się na ten jeden, jedyny spot w oxford nie dojechali mimo wielkich zapowiedzi....nawet nie dali znac że nas mają zamiar olać..... ale rozumiemy, BMW i grillowanie to podstawa ponad wszytsko ;)

a moze tak troche przesadzasz,co?Po pierwsze,to w zeszlym tygodniu do piatku przepracowalem 75 godzin,w piatek poszedlem na noc do pracy i wrocilem o 4ej nad ranem.Wstalem o 7 rano i pojechalem za Liverpool odebrac interior do auta-zrobilem lacznie 500 mil,w korkach spedzilem 2,5 godziny.Lacznie 12 godzin w aucie.Chcialem byc na spocie,ale nie mialem sily fizycznie :!: .Wiec nie wyjezdzaj mi tu z dziwnymi zalami,bo ani nie masz racji,ani mnie nie znasz.A tak miedzy nami,to na ilu spotach w UK byles?Moze rusz wlasne dupsko na jakis spot,a potem mozesz krytykowac innych :/ .Nie bylem na spocie,bo nie bylem,i nikt sie nie zesral z tego powodu.Fpisdooo,widze,ze zaczyna sie robic klimat taki jak w PL :< .Jak tak dalej bedzie sie krecic,to chrzanie takie klimaty,i na zadne spoty sie nie bede wybieral :| .Raz Route sie nie pokazal na spocie,i jest rozpierducha-20 innych gosci tez nie bylo,ale przyssac sie trzeba do mnie :?: .Normalnie kuzwa,poscik miesiaca-napisz nastepny w tym samym stylu,to moze Pulitzera zdobedziesz
p.s.
na marginesie-grill to byl spontan i bardzo udany,a co do BMW,cuz,i ty mozesz sobie kupic X5,jak tak ci imponuja.To co,kiedy montujemy spota panowie? :diabel:

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 02:45:48 
Klubowicz

Route,to po kiego grzyba pisałeś że będziesz i wrabiałeś Blachutka w bycie organizatorem wbrew jego woli, a sam grilla zapodałeś olewając innych (Twoje prawo tylko po co robisz zamieszanie ?)

Ja w Ciągu ostatnich 5 dni pracowałem jakieś 50 godzin, zrobiłem z 5000 km, z czego większość samolotem, samochodem pewnie z 500 km dołożyłem, nie spałem 2 noce...... tylko kogo to obchodzi.......to nie ma najmniejszego zaczenia. Co do spotów to jakoś z Błachutkiem je wymyśliliśmy dosyc dawno temu kiedy Ty o AKP nie miałeś pojęcia..... ale to też nieistotne......

A jeżeli się przerzucamy w ilościach spotów/zlotów na jakich byliśmy to napisz na ilu zlotach AKP w PL byłeś? Ile razy na międzynarodowych zlotach Audi? Ile razy w UK ? Bo mimo że byłem na ponad 15 dużych zlotach to Ciebie udało mi sie aż raz spotkać...... spotów w PL liczyć nie będę bo będzie tego już ze setka pewnie albo i lepiej...... w UK bywam okazjonalnie, byłem pewnie na jakiś 3-4 spotach, głównie w początkach tej działalności.......

A tak wogóle to nie dzwoń do mamy w BŁACHEJ sprawie* i ciach bajera*. Dobrej nocy.

*nie bywasz na zlotach więc pewnie nie załapiesz o co chodzi ;)

A tak wogóle to nic do Ciebie nie mam bo widziałem Cię raz w życiu tylko wkurza mnie pieprzenie głupot bez sensu :)

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 03:04:14 
Użytkownik

ja robie zamieszanie?Chyba dolega ci ....................:/ .Robisz problem z niczego,i naskakujesz na mnie,a tego nie lubie.Nie pasi ci ze nie bylem,to sorki,bardzo mi z tego powodu wszystko jedno,i moge z tym zyc.Byc moze dla ciebie AKP to cale zycie,i nie winie cie za to,ale po raz ostatni powiem-zejdz ze mnie,a texty Felka z Balutow to zachowaj dla siebie,bo ci sie przydadza na zloty w PL.To na tyle,temat uwazam za zamkniety

postarajcie się, chlopaki, trzymac poziom!
Leo

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 03:10:28 
Klubowicz

Ja temat zakończyłem już w poprzednim poście bez kontynuacji, sam sobie wystawiasz laurkę swoim zachowaniem i to Twoja sprawa.

EOT

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 12:57:43 
Użytkownik

Panowie po co te nerwy mnie tez nie bylo ale ze slusznego powodu jestem w polandi nie bylem na polskiej ziemi od 2 lat i 10 miesiecy a teraz jestem wracam w niedziele wiec napewno sie stykniemy ponownie, w grodniu na swieta ponowy wyjazd na jakies 2 tyg do zobaczenia w anglii nara powodzenia. Kiedy kolejny spot?

Audi A6 C5 1.9 TDI AVF 180 KM 400 nm jest
BMW 530d e60 270 KM 600nm jest
Diagnostyka Samochodowa i Chiptuning

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 14:23:47 
Użytkownik

Eli napisał(a):
Panowie po co te nerwy mnie tez nie bylo ale ze slusznego powodu jestem w polandi nie bylem na polskiej ziemi od 2 lat i 10 miesiecy a teraz jestem wracam w niedziele wiec napewno sie stykniemy ponownie, w grodniu na swieta ponowy wyjazd na jakies 2 tyg do zobaczenia w anglii nara powodzenia. Kiedy kolejny spot?

daj gonga Eli jak wrocisz,to cos zmontujemy :peace: .No i w grudniu trzeba by zrobic zamkniecie sezonu :D .Pozdro

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 14:47:53 
Użytkownik

Mysle ze spot zamykajacy sezon musimy omowic troche tak, zeby kazdemu pasowalo jak najlepiej. Mam zamiar sie na nim pokazac ..tylko potrzebujemy organizatora:)

Kto podejmie sie trudu??

pochwa...

N: 51.90530
W: 0.40956

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 17:42:48 
Klubowicz

No wiesz Macieju ja przeważnie na większość spotów mam dobre 200 mil i siłą rzeczy nie moge sie na wszytkich pojawić. Swoją drogą troche źle policzyłeś.

Co do lexusów to nie mam narazie zamiaru ich zmieniać więc mam rozumieć że się już na spocie nigdy nie zobaczymy?? :peace:

A co do spota grudniowego to genmaxiu dobrze gada tak to musimy zorganizować żeby wszystkim pasiło wtedy liczebności będzie spora i przyjemne zakończenie sezonu.

Na wstępie proponuje sobote :diabel:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 17:58:33 
Użytkownik

Slawek A4 napisał(a):
No wiesz Macieju ja przeważnie na większość spotów mam dobre 200 mil i siłą rzeczy nie moge sie na wszytkich pojawić. Swoją drogą troche źle policzyłeś.

Co do lexusów to nie mam narazie zamiaru ich zmieniać więc mam rozumieć że się już na spocie nigdy nie zobaczymy?? :peace:

A co do spota grudniowego to genmaxiu dobrze gada tak to musimy zorganizować żeby wszystkim pasiło wtedy liczebności będzie spora i przyjemne zakończenie sezonu.

Na wstępie proponuje sobote :diabel:

Slawku,znasz mnie na tyle,aby wiedziec,ze zartuje.Doskonale rozumiem,ze nie kazdemu odpowiada data,miejscowka itp ;) .Zakonczenie proponuje umiejscowic aby odleglosc byla podobna zarowno do Birmingham,Portsmouth jak i Luton.Co do daty spota zamykajacego sezon w UK proponuje 2 lub 9 grudnia,aby kazdy kto ma ochote przyjechac,mogl sobie wszystko poukladac do tego czasu.Zaraz poniucham za miejscowka,ale jezeli ktos ma gotowe propozycje,to walic smialo :peace: .Pozdro i do zobaczyska

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 20:16:39 
Klubowicz

Route 66 napisał(a):
...Zakonczenie proponuje umiejscowic aby odleglosc byla podobna zarowno do Birmingham,Portsmouth jak i Luton.

Dobrze gada ...polać mu :diabel:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 22:24:39 
Użytkownik

Z tego co mi się wydaje to Oxford jest po środku wszystkich ( LUTON, LONDYN, BIRMINGHAM , RUGBY, COVENTRY, no i oczywiście CARDIFF :-)

Najgorzej wypada na tym Sławek A4 i Latarnik, ale jak wsiądą w X5 4,4 to dojada 2 x szybciej niz my z Londynu wiec zaproponuje ta miejscówe, tam na gorce bylo spoko i z dala od ludzi wiec mozna by spokojnie czuc sie jak w domu, wie ktos jakie jest prawo odnosnie ognisk, mozna by zrobic bo zimno pewnie bedzie a klimatu by dodalo.
To tylko moja propozycja ... Ja mam tam 1,5h jazdy.

P.S.
Jade do POLSKI 9 Grudnia i mam 4 wolne miejsca
Wracam do UK 23 Grudnia i mam 1 wolne miejsce
Chetnie kogos zabiore. POZDRO 600 !

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 206  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1