Blachutek napisał(a):
Jeeejuu !!!!
Co się tutaj dzieje??? Jakie zakończenie sezonu??? Co Wy na rowerach przyjeżdżacie?? Na Syberii mieszkamy??? Co jest grane??
Na tym forum o ile mi wiadomo ludzie wyczekują zimy, organizowane są Duże Ogolnopolskie Zloty, kazdy sie cieszy że w końcu będzie mógł docenić quattro na śniegu a Wy mi tu zamykacie sezon...
WSTYD!!!!
Rozumiem nie robimy spotów nad morzem w Grudniu czy Styczniu ale czy to oznacza że już nie możemy sie w ogole spotkać ??
W Oxfordshire (gdzie każdemu najbliżej) jest mnóstwo pubów gdzie możemy się spotkac i zjeść wspólny obiad a duży parking i malownicze krajobrazy na pewno nie pozwolą nam zmarznąć.
Co do targów w Londynie to fajna opcja ale aby od razu traktować to jako spot to trochę mija się z celem ze względu na brak miejsca do posiedzenia i porozmawiania oraz tego że nasze samochody będą porozrzucane po piętrach parkingu.
Spokojnie Blachutku

,chodzilo mi o zamkniecie sezonu,bo jest to dobry pretekst do szybkiego otworzenia zaraz po nowym roku

.Osobiscie Ogolnopolskie zloty to raczej nie dla mnie,za duza napinka.Jak juz koledzy mowili,wyjezdzamy na Swieta,wiec wypada sie spotkac cala banda,zlozyc zyczenia i takie tam

.
Wiec termin ostatecznie ustalamy na 2go grudnia rozumiem.Kwestia miejscowki otwarta,natomiast mam pytanie-jezeli okaze sie niezbyt rozsadne,to prosze mnie nie bic.pomyslalem sobie,ze mozna by spotkac sie w sobote i zostac do niedzieli.Co wy na to?jakis lokalny wiejski pubik z pokoikami do wynajecia,kameralna atmosferka,zadnych cisnien z jazdy po pifku i zadnego pospiechu.Jezeli uznacie,ze pomysl nie halo,to ok.Ja sie dostosuje.Pozdro i do zobaczyska