.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 07.maja.2025 17:58:59

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 206  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2007 23:59:51 
Użytkownik

Auto: Audi Q7 4L 3.0 TDI
Oj panowie klocic sie to na GG albo Skype nie kazdy musi czytac.

Mysle tez o spocie na zakonczenie roku i kazda data jaka bedzie ustalona postaram sie byc. Musze tylko odpowiednio wczesniej wiedziec zeby zamienic wolne.

Kto jest za 2 a kto za 9-tym grudnia.
mysle ze jak zaczniemy odpowiednio wczesnie ustalac to uda nam sie z organizacja jak do Santa Pod.

Ps. Maciek w Coventry i Warwick tez nie byles :peace:

Bylo
AUDI A6 C5 2.4 98r AGA LPG
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2007 00:21:12 
Użytkownik

Ja jestem za 02/12/2007, 9 juz bede w drodze do PL.

F 126S 900ccm 45KM - sprzedany

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2007 07:15:26 
Użytkownik

No jesli spot bedzie 2.12 to jestem na pewno:)
Ognisko dobra sprawa, tylko rzeczywiscie trzeba sie dowiedziec czy mozna palic, poza tym miejsce do palenia musi byc:)
Fajnie byloby uzgodnic plan, troche dluzszy niz na dziesiec minut i ambitniejszy niz "wpadniemy , wypijemy browca i spadamy" :) :P Kazdy pomysl sie przyda i mysle , ze jak zrobimy burze mozgow to naprawde nie bedzie sie czego powstydzic....
Zapraszam wiec niniejszym do burzy:) i wpisywania pomyslow

pochwa...

N: 51.90530
W: 0.40956

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2007 08:44:05 
Użytkownik

????????????????http://www.londonmotorsport.co.uk/about.htm??????????????????

Peugeot 405
Fiacior 126P
Obrazek

:) Przylookaj :)

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2007 09:43:19 
Użytkownik

marco_wroc napisał(a):
(...)wiec zaproponuje ta miejscówe, tam na gorce bylo spoko i z dala od ludzi wiec mozna by spokojnie czuc sie jak w domu, wie ktos jakie jest prawo odnosnie ognisk, mozna by zrobic bo zimno pewnie bedzie a klimatu by dodalo.(...)

Czy mówisz o Malvern? Jak trafi się podła pogoda to nas zdmuchnie z tej górki :) Na tą porę roku trzeba mieć miejscówkę z planem awaryjnym (pub :piwo: :piwo: :piwo: )

A3 8L 1,8T Quattro RHD
Było:
AUDI 80 B4 1,9 TDI LHD

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2007 09:43:36 
Użytkownik

Jestem za 2 Grudnia. 8smego jade na lodowiec wiec 9tego dla mnie odpada. Oxford wymarzone miejsce, a na gorce jest pieknie i widac caly oxford i to walking distance ode mnie ;) niestety bez audi do tego czasu, pokaze sie .... astra ;)

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2007 12:00:10 
Użytkownik

Jeeejuu !!!!

Co się tutaj dzieje??? Jakie zakończenie sezonu??? Co Wy na rowerach przyjeżdżacie?? Na Syberii mieszkamy??? Co jest grane??

Na tym forum o ile mi wiadomo ludzie wyczekują zimy, organizowane są Duże Ogolnopolskie Zloty, kazdy sie cieszy że w końcu będzie mógł docenić quattro na śniegu a Wy mi tu zamykacie sezon...

WSTYD!!!!

Rozumiem nie robimy spotów nad morzem w Grudniu czy Styczniu ale czy to oznacza że już nie możemy sie w ogole spotkać ??

W Oxfordshire (gdzie każdemu najbliżej) jest mnóstwo pubów gdzie możemy się spotkac i zjeść wspólny obiad a duży parking i malownicze krajobrazy na pewno nie pozwolą nam zmarznąć.

Co do targów w Londynie to fajna opcja ale aby od razu traktować to jako spot to trochę mija się z celem ze względu na brak miejsca do posiedzenia i porozmawiania oraz tego że nasze samochody będą porozrzucane po piętrach parkingu.

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2007 15:16:19 
Użytkownik

zamkniecie sezonu grzewczego a nie zamkniecie roku:), to poprostu okazja do wiekszej imprezki:) a nie do pozegnania sie:)

N: 51.90530
W: 0.40956

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2007 16:21:34 
Użytkownik

Auto: Audi Q7 4L 3.0 TDI
genmaxiu napisał(a):
zamkniecie sezonu grzewczego a nie zamkniecie roku:), to poprostu okazja do wiekszej imprezki:) a nie do pozegnania sie:)
dokladnie jak piszesz. wielu z nas wyjedzie na swieta do Polski a i ci co zostana to pewnie rodziny poodwiedzaja wiec nie bedzie innej okazji zeby sie spotkac przed swietami. traktujmy to jako spot przedswiateczny a nastepny nazwiemy spotem Noworocznym.

Co do quattro to ja nie mam i raczej jazda po sniegu nie bedzie sprawiala mi frajdy choc i z FWD mozna sie pobawic.

Bylo
AUDI A6 C5 2.4 98r AGA LPG
Mercedes CL 500 W215
Mercedes E320 CDI S211
Jest
Audi Q7 4L 3.0 TDI 12r

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2007 20:32:33 
Użytkownik

Blachutek napisał(a):
Jeeejuu !!!!

Co się tutaj dzieje??? Jakie zakończenie sezonu??? Co Wy na rowerach przyjeżdżacie?? Na Syberii mieszkamy??? Co jest grane??

Na tym forum o ile mi wiadomo ludzie wyczekują zimy, organizowane są Duże Ogolnopolskie Zloty, kazdy sie cieszy że w końcu będzie mógł docenić quattro na śniegu a Wy mi tu zamykacie sezon...

WSTYD!!!!

Rozumiem nie robimy spotów nad morzem w Grudniu czy Styczniu ale czy to oznacza że już nie możemy sie w ogole spotkać ??

W Oxfordshire (gdzie każdemu najbliżej) jest mnóstwo pubów gdzie możemy się spotkac i zjeść wspólny obiad a duży parking i malownicze krajobrazy na pewno nie pozwolą nam zmarznąć.

Co do targów w Londynie to fajna opcja ale aby od razu traktować to jako spot to trochę mija się z celem ze względu na brak miejsca do posiedzenia i porozmawiania oraz tego że nasze samochody będą porozrzucane po piętrach parkingu.

Spokojnie Blachutku :peace: ,chodzilo mi o zamkniecie sezonu,bo jest to dobry pretekst do szybkiego otworzenia zaraz po nowym roku :D .Osobiscie Ogolnopolskie zloty to raczej nie dla mnie,za duza napinka.Jak juz koledzy mowili,wyjezdzamy na Swieta,wiec wypada sie spotkac cala banda,zlozyc zyczenia i takie tam ;) .
Wiec termin ostatecznie ustalamy na 2go grudnia rozumiem.Kwestia miejscowki otwarta,natomiast mam pytanie-jezeli okaze sie niezbyt rozsadne,to prosze mnie nie bic.pomyslalem sobie,ze mozna by spotkac sie w sobote i zostac do niedzieli.Co wy na to?jakis lokalny wiejski pubik z pokoikami do wynajecia,kameralna atmosferka,zadnych cisnien z jazdy po pifku i zadnego pospiechu.Jezeli uznacie,ze pomysl nie halo,to ok.Ja sie dostosuje.Pozdro i do zobaczyska :peace:

Audi Coupe 16V
Audi A3 1.8T Sport quattro 235KM
Audi TT 1.8T quattro 225KM

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2007 20:53:50 
Użytkownik

Route 66 napisał(a):
Blachutek napisał(a):
Jeeejuu !!!!

WSTYD!!!!

Spokojnie Blachutku :peace: ,chodzilo mi o zamkniecie sezonu,bo jest to dobry pretekst do szybkiego otworzenia zaraz po nowym roku :D .Osobiscie Ogolnopolskie zloty to raczej nie dla mnie,za duza napinka.Jak juz koledzy mowili,wyjezdzamy na Swieta,wiec wypada sie spotkac cala banda,zlozyc zyczenia i takie tam ;) .
Wiec termin ostatecznie ustalamy na 2go grudnia rozumiem.Kwestia miejscowki otwarta,natomiast mam pytanie-jezeli okaze sie niezbyt rozsadne,to prosze mnie nie bic.pomyslalem sobie,ze mozna by spotkac sie w sobote i zostac do niedzieli.Co wy na to?jakis lokalny wiejski pubik z pokoikami do wynajecia,kameralna atmosferka,zadnych cisnien z jazdy po pifku i zadnego pospiechu.Jezeli uznacie,ze pomysl nie halo,to ok.Ja sie dostosuje.Pozdro i do zobaczyska :peace:

Ciesze się że zostało to wyjaśnione ale jak napisałeś w styczniu otwieramy sezon!

Jeżeli rozsądna lokalizacja (Oxford) zostanie ustalona to moge się rozejrzeć za jakąś noclegownią..
Temat mnie się podoba ale trzeba by go przedyskutować bo jak sami wiemy noclegi na tej wyspie do tanich nie należą. Musimy zrobić sondę co wolimy czy jedno czy dwudniowy spot i jak ewentualnie przegłosowana zostanie opcja dwudniowa to ustalimy listę osób chętnych na weekend.

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2007 21:19:55 
Użytkownik

No mi sie to zaczyna podobac, spot 2 dniowy z noclegiem bo na spanie w aucie za zimno, można by popic troszke tez :-) no i termin 2 Grudnia widze ze kilku osobom pasuje :-)

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2007 21:37:28 
Użytkownik

Blachutku,jestem za opcja 2dniowa,i Oxford moze byc :peace: .Prosze o krotkie deklaracjo ktoza 1 dniowym a kto za 2 dniowym.Pozdro i do zobaczyska yny :diabel:

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2007 23:41:34 
Użytkownik

To ja dopisuje się jako trzeci za opcją 2 dniową..
Mogę się rozejrzeć i nawet już mam 2 miejsca na oku..
Takie zaciszne wiejskie puby z noclegiem..

Tytuł:
PostNapisane: 08.lis.2007 00:09:49 
Użytkownik

jestem za 2 dniowa opcja

Tytuł:
PostNapisane: 08.lis.2007 00:21:28 
Użytkownik

4:0 na razie wygląda na dyktaturę!!

Przeciwnicy zgłaszajcie się...

Tytuł:
PostNapisane: 08.lis.2007 00:42:13 
Użytkownik

Blachutek napisał(a):

brzmi bombowo,jestem za.Jak znajdziesz chwile czasu,to poniuchaj temat cen i form platnosci,jezeli moge prosic.Bo raczej jestem za opcja wczesniejszej rezerwacji.I mysle,ze zostaniemy za Twoja miejscowka,bo ja nie mam zadnego pomyslu w tej chwili,i szczerze mowiac,nie sadze,abym mial czas znalezc cos ciekawszego.Anyway,propozycja jest w pytke,i jestem za.A chetnych bedzie wiecej :peace: .Pozdro i do zobaczyska
p.s.
a czy ktos cos wie,co sie dzieje z naszym kolega Slawkiem?Ale nie tym od lexusow,bo ten to ma sie dobrze :D .Slawku,odezwij sie,naprawde Cie lubimy,nie ukrywaj sie,pliz :d :d :d

Audi Coupe 16V

Tytuł:
PostNapisane: 08.lis.2007 00:51:18 
Użytkownik

Oczywiste jest to że potrzebna będzie rezerwacja i co za tym idzie wpłacenie zaliczki.
Dlatego prosiłbym w końcowej fazie załatwiania hotelu o przedpłatę co wyeliminuje ryzyko że ktoś zadeklarowany na spota nie przyjedzie..
Ja jak zwykle mam czas więc postaram się coś załatwić i dam znać co i jak łącznie ze zdjęciami :)
Pozdrawiam
PS: Maciek, moja osobista sugestia jest taka abyś odczepił się w końcu do leksusów bo to jego samochód i ma prawo robić z nim co zechce a jak Sławek przyjedzie na spota to będzie raźniej.. :)

Tytuł:
PostNapisane: 08.lis.2007 00:55:04 
Użytkownik

Route 66 napisał(a):
Blachutek napisał(a):

brzmi bombowo,jestem za.Jak znajdziesz chwile czasu,to poniuchaj temat cen i form platnosci,jezeli moge prosic.Bo raczej jestem za opcja wczesniejszej rezerwacji.I mysle,ze zostaniemy za Twoja miejscowka,bo ja nie mam zadnego pomyslu w tej chwili,i szczerze mowiac,nie sadze,abym mial czas znalezc cos ciekawszego.Anyway,propozycja jest w pytke,i jestem za.A chetnych bedzie wiecej :peace: .Pozdro i do zobaczyska
p.s.
a czy ktos cos wie,co sie dzieje z naszym kolega Slawkiem?Ale nie tym od lexusow,bo ten to ma sie dobrze :D .Slawku,odezwij sie,naprawde Cie lubimy,nie ukrywaj sie,pliz :d :d :d

Ostatnio sie z nim kontaktowalem bo tez sie martwilem n
Ma sie dobrze i jezdzi A6 1.8T n
Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 08.lis.2007 01:34:16 
Użytkownik

Blachutek napisał(a):
Oczywiste jest to że potrzebna będzie rezerwacja i co za tym idzie wpłacenie zaliczki.
Dlatego prosiłbym w końcowej fazie załatwiania hotelu o przedpłatę co wyeliminuje ryzyko że ktoś zadeklarowany na spota nie przyjedzie..
Ja jak zwykle mam czas więc postaram się coś załatwić i dam znać co i jak łącznie ze zdjęciami :)
Pozdrawiam
PS: Maciek, moja osobista sugestia jest taka abyś odczepił się w końcu do leksusów bo to jego samochód i ma prawo robić z nim co zechce a jak Sławek przyjedzie na spota to będzie raźniej.. :)

masz calkowita racje,wolnosc wyboru,jak rowniez prawo do wlasnego zdania.I w tym momencie dziekuje ci Blachutek za spota,bo na mnie mozesz nie liczyc....pozdrawiam serdecznie wszystkich,i Wesolych Swiat zycze wszystkim

Audi Coupe 16V

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 206  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1