davidos88 napisał(a):
Siemka

Parafia bialska ma pytanie. Jak już dojdą do Ciebie Pawlo naklejki, to byłaby możliwość odkupienia jednej czy dwóch przy najbliższej okazji? Miałem sam zamawiać ale nie będę komuś zawracał głowy dla takiej ilości
Dodam że przejeżdżam przez Łuków co dwa tygodnie w piątek ok 19-20

A teraz będę w środę ok 22 tylko trochę późno

Oczywiscie

nie ma problemu , jak juz je bede miał w reku to sie pochwale a mysle ze bedzie to w przyszłym tygodniu
Dzisiaj wieczorem spotkałem nawet powiem godnego przeciwnika, okazał sie nim Mietek E klasa

ale po kolei
Jedziemy z Kornelem Siedlecka w strone centrum i na wyskokosci starego orlenu z rozpedu dolatuje mnie cos szybko, ja w pedał ale koles szedł rozpedem i mnie zrobił

(Kornel w tym momecie juz zacierał rece i poprawił sie na fotelu) spokojnie za nim małe kólko przez miasto (miedzyrzecka) potem w warszawska i but

dolecielismy do ronda z obwodnica ja mu na zderzaku i w obwodnice no i poszedł

Efekt był taki ze musiałem Plusiaka ciskac do końca bo kolo tym mietkiem naprawde dziarsko szedł ale do ronda przy gazowni dostał 2 długosci + to ze musiałem go wyprzedzic , pedał przez obwodnice no ale kolo bez szans , abarotka rondo na siedleckiej i zwolniłem otworzyłem szybe kolo sie zrównał i w gatke

On wariat z Ciebie

a ja mu odrazu co tam masz pod maska ???? i to z wielka ciekawoscia

On Dieslel

(tutaj pije do kolegi Zawoorówki

) i to nie byle jaki bo V8 400 CDI 2x Turbo 296 ps
Wychodzi na to ze Mietek był po koksie bo seria to 260 ps i 560 nm momeciku ale jak by na to nie patrzył i nad tym nie dumał oraz sie zastanawiał KILL TO KILL
ps. Obawiam sie ze zwykła S6 w manualu nie dała by rady , naprawde róznice nie były wielkie wrecz przeciwnie były małe i naprawde ten Diesel jechał i to bardzooooo