Pi-JAY napisał(a):
... to ty chyba sumienia nie masz

W każdym bądź razie cieszę się Twoim szczęściem

... mam .. i dalej każdemu znajomemu polecam ten warsztat

... zresztą z tego co wiem, sporo klubowiczów tam jeździ i sobie chwali
Sprinter napisał(a):
toms001 napisał(a):
Realia są takie, że osoby dzięki którym coś się działo prawie nie przyjeżdżają, a obecni bywalcy to w większości lenie przyjeżdżający na gotowe.
Spoty/skryto-spoty/grille/wyjścia do knajp/spoty karciane/popijawy u wuja/detkowanie u Borewicza/lans z Czakiem na solnym i ostatnie wypady na Małą Monze i nocne ściganie ze Sprinterem organizowali tacy ludzie jak Kliku, Pi-jay, Monster, Dizlo, Borewko i kilka osób o których nie pisałem.
Reszta (w tym ludzie z kilkuletnim stażem na forum) podaje się za wielkich, wytrwałych klubowiczów, a zawsze prowadziła pasożytniczy tryb życia i przyjeżdżała tylko popi....lić w gronie kilku leszczy, co wpadli szukać darmowej porady.
Pytanie czemu nie przyjeżdżają???.. a ponadto pisząc o wielkich, wytrwałych klubowicza i pasożytniczym trybie życia, pogrążasz się... ;/
Ja zawsze lubiłem przyjeżdżać na niedzielne spoty bo to było miłe zakończenie całego tygodnia...spotkanie w znanym gronie, ubaw po pachy, pogadanie o dobrych pomysłach itp.
...od pewnego czasu się to zmieniło przez parę osób, kilka sytuacji....
toms001 napisał(a):
Do Leszka duży kawał parafii jeździ po części jak tylko się coś zesra, oczywiście najlepiej żeby do upustu jeszcze coś opuścił.
Ile osób przyjechało (chociaż zapytało jak się czuje) go odwiedzić w szpitalu, kiedy po wypadku miał tak zgniecione kolano, że nie było wiadomo czy kiedykolwiek wróci do sprawności? Żałosne
Spotkania w starym gronie odbywają się nawet regularniej niż spoty, a ty Szczuraz mi tu nie pier...l, że ludziom nie chce się ruszyć tyłka w niedziele.
Nie chce się m.in. przez takich jak ty, co podają się za starszyzne spotową, a w klub i uatrakcyjnienie spotów mają wkład równy głębokości rowu mariańskiego.
Chcecie fajną społeczność lokalną? Pokażcie, że przejmujecie po nas pałeczke.
Zobaczcie, to są spoty za `naszych czasów`:
http://audi.eurowroc.com/To co parafia? W niedziele robimy pożegnanie lata?

..widzę że trochę inaczej traktujesz te spoty... a ciekawe co oznacza w starym gronie, bo reasumując wychodzi na to, że jednak jesteś zamknięty na nowe grono
...a o każdych Skryto spotach przecież się nie piszę,to po co to wywlekasz i masz jeszcze pretensje do innych??
Co do ruszenia tyłka, to uważam że Szczuraz ma rację... Mi się osobiście nie chcę, znam kilku którym się też nie chce... no może czasem z nudów podjadą
I ja bym popatrzył najpierw na atmosferę zamkniętych grup itp. , które po moim ostatnim wspólnym spocie łatwo było zauważyć... między innymi Ty tworzyłeś największą.. ;/ smutne ale prawdziwe...
...kiedyś nie było grup, wszyscy stali razem....
... i nie wiem czym Ci Szczuraz zalazł za skórę...ale co do uatrakcyjnienia klubu,to co>> ma Ci piwo przywieźć??

, a ponadto po raz kolejny zaczynasz dzielić ludzi , po co?? Może najpierw popatrz na siebie...
... a słowami "pier...l" , tylko zaczynasz podgrzewać bezsensu całą atmosferę i za parę miesięcy napiszesz: "czemu tu taka cisza?"
Może jestem mało obiektywny, bo dawno Mnie nie było na żadnych spotach, ale warto czasem napisać coś od siebie...
Sprinter napisał(a):
A pozatem, to czemu szanownych państwa na zlotach ni ma ?
Oj tęskno mi za prawdziwymi Zlotami...no nic może na któryś wreszcie pojadę...
toms001 napisał(a):
Ścigaj się dalej z kolegami po mieście, byle nie pod szyldem audi klubu.Chyba pomyliłeś fora chłopie

...mówi ten który na początku posiadania S6 plus-a , opowiadał o objeżdżaniu innych fur na ostatnim groszu itp. , no błagam.... zaraz powiesz że jeździsz po mieście cały czas przepisowo....
Sprinter napisał(a):
Może napiszę coś od siebie, mimo, że jakoś rzadziej ostatnio bywałem na spotach (od monotonii też każdy czasem musi odpocząć)... Za dużo jest ostatnimi czasy pitolenia po kątach zamiast luźnych spotkań wokół audi, bo chyba to wszystkich tutaj przede wszystkim połączyło ?
...dokładnie
BiLu napisał(a):
aż się łezka zakręciła... to właśnie były Spoty
Pozdro for all...ale Mnie zaraz niektórzy zaczną objeżdżać ... heh