.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.maja.2025 22:10:57

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8803 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 399, 400, 401, 402, 403, 404, 405 ... 441  Następna strona

Czy Pidżej:
To bliski krewny teletubisia z torebką. 38%  38%  [ 15 ]
Fan audi, ale słyszał, że te kółka to chyba z olimpiady czy coś. 40%  40%  [ 16 ]
Nie umie jeździć na rowerze. 10%  10%  [ 4 ]
Lubi jeść lody z kolegami u siebie na tarasie. 13%  13%  [ 5 ]
Liczba głosów : 40
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 04:26:10 
Użytkownik

No proszę jak się towarzystwo rozgadało. :) Warto było być na ostatnim spocie aby zobaczyć przepiękna zabaweczkę Sprintera. Jest parę tematów- choćby szukanie jakiegoś sposobu na ładne zamontowanie świateł dziennych do C4, na co żadnego nie mam pomysłu i straszę ludzi "rzeźbą". Jak zdążą mi zrobić auto to przyjadę się pochwalić jak chodzi AEL po wymianie rozrządu, pasków , płynów, uszczelnień, myciu intercoolera i regeneracji turbiny. Parę pytań do A8 mam . No i w ogóle mimo różnicy wieku (dość dużej) cenię sobie takie towarzystwo miłośników tych naprawdę pięknych dzieł sztuki inżynierskiej i stylistycznej jak te nasze Audice. Aby nie przecukrzyć za bardzo , pobudzić dyskusję, powiem , że nie wykluczam zakupu BMW , które też są śliczne i fajnie się prowadzą. Niestety nie w zimie...
Ael musi zostać !

Nie cierpię montować łańcuchów na koła w zimnie i śniegu. :(:

Skoda Superb 2.0 TDI 173KM , DSG , full wypas
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 14:50:03 
Użytkownik

Auto: A6C6
toms001 napisał(a):
Realia są takie, że osoby dzięki którym coś się działo prawie nie przyjeżdżają, a obecni bywalcy to w większości lenie przyjeżdżający na gotowe.

Spotkania w starym gronie odbywają się nawet regularniej niż spoty, a ty Szczuraz mi tu nie pier...l, że ludziom nie chce się ruszyć tyłka w niedziele.

po pierwsze nie podaję sie za starszyznę spotową

po drugie jak sie spotykacie w D.. u murzyna w środę rano a nie pod mostem gdzie przyjeżdżają nowi to na pewno ich poznacie , urzekniecie wiedzą i koleżeństwem

po trzecie Ty na spotach jesteś średnio raz na miesiąc i nie widziałem sznura aut jadących za Tobą żeby poznać ludzi z AKP

Ja w przeciwieństwie do Ciebie przyprowadziłem młodą grupę 8-10 osób z którymi nawet nie chcesz się przywitać jak przyjeżdżasz w odwiedziny.

My też mamy spotkania poza niedzielą , pijemy, bawimy i ścigamy ...

Brakuje Ci wyścigów nocnych ? Rękawicy ElMłodego nie podjąłeś.

Peace.

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 15:18:13 
Użytkownik

Auto: noo... ford :]
szczuraz napisał(a):
po drugie jak sie spotykacie w D.. u murzyna w środę rano a nie pod mostem gdzie przyjeżdżają nowi to na pewno ich poznacie , urzekniecie wiedzą i koleżeństwem

konkrety, nie bajki, jaka środa rano?

szczuraz napisał(a):
po trzecie Ty na spotach jesteś średnio raz na miesiąc i nie widziałem sznura aut jadących za Tobą żeby poznać ludzi z AKP

Nawet rzadziej, raz na 2 miesiące i odkąd starzy, starsi ode mnie klubowicze nie przyjezdzają, to nic się nie dzieje

szczuraz napisał(a):
Ja w przeciwieństwie do Ciebie przyprowadziłem młodą grupę 8-10 osób z którymi nawet nie chcesz się przywitać jak przyjeżdżasz w odwiedziny.

Zawsze się witam ze wszystkimi i niech tu napisze osoba, której nie podałem ręki. Uważaj sobie, bo takich pomówień nie bede tolerował. Przez lata przyprowadziłem więcej osób niż ci sie zdaje. To zajebiście działacie z tą młodą grupą jak widać na obecnych spotach.

szczuraz napisał(a):
My też mamy spotkania poza niedzielą , pijemy, bawimy i ścigamy ...
Brakuje Ci wyścigów nocnych ? Rękawicy ElMłodego nie podjąłeś.

Czytasz ty to forum? `Nocne wyścigi` na Malej Monzy http://www.motorsportmaxxx.pl/index.php ... monza.html
Scigaj się dalej z kolegami po mieście, byle nie pod szyldem audi klubu.
Chyba pomyliłeś fora chłopie[/quote] :580:
Co myślisz o niedzielnym `pożegnaniu lata` :?:

JEST: F Explorer, A8 D2 i 80 B4
ObrazekObrazek

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 15:40:37 
Klubowicz

Uuu zawrzało w grupie wrocławskiej. :D :D :D

Bardzo dobrze, może coś się zacznie ciekawego dziać. ;)

Nawet Piotrek do mnie dzwonił w sprawie Rędzina i zapowiedział się z Gabrysią swoim Ałosiem. :P

Audi, a owszem, posiadam.

... Rympel 666 ...

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 15:44:08 
Użytkownik

Auto: noo... ford :]
Sprinter napisał(a):
\Nawet Piotrek do mnie dzwonił w sprawie Rędzina i zapowiedział się z Gabrysią swoim Ałosiem. :P

Szaleństwo, ja już wczoraj dostałem od nich deklaracje. :)

JEST: F Explorer, A8 D2 i 80 B4
ObrazekObrazek

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 16:16:12 
Klubowicz

Mam rozumieć, że ognisko na Rędzienie z kiełbaskami?
Lepszej pogody na pożegnanie lata już chyba nie będzie...

było:
Q7 4M 3,0 TFSI
SQ5 Plus
A7 C7 3,0 biTDI
A6 C7 3,0 biTDI
S4 B8 3,0 TFSI
V8 D11 4,2
A4 B6 1,8T q
S8 D2 4,2
S6 C4 4,2
A6 C4 2,5 TDI q
S6 C4 2,2T
A6 C4 2,5 TDI q
A80 B4 1,9 TDI

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 16:36:47 
Użytkownik

Auto: Tigusia :P
hmmm.... no cóż, moim skromnym zdaniem przydałaby się DERATYZACJA g:fuckyou2

OGNICHO OGNICHO OGNICHO!!!! jestem jak najbardziej na TAK :diabel:

Jest "Wir leben Autos"...

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 16:38:15 
Klubowicz

Może napiszę coś od siebie, mimo, że jakoś rzadziej ostatnio bywałem na spotach (od monotonii też każdy czasem musi odpocząć)... Za dużo jest ostatnimi czasy pitolenia po kątach zamiast luźnych spotkań wokół audi, bo chyba to wszystkich tutaj przede wszystkim połączyło ?
Ja rozumiem, że część ludków się zintegrowała i ucieka w swoim gronie na bok, część pozbyła się audi, część zmieniła zainteresowania, dzieci, domy, itd., itp., ale może nowi bywalcy spotów wykazaliby się jakąś inicjatywą ? To nic trudnego, a wystarczy kilka impulsów, trochę szumu i nawet taki stary dziad jak Bilu wylazł z nory. :D :D
Szuraz bez urazy, bywasz na spotach i co dalej ? Jak dyskusja o upadku zlotowym się pojawiła, to komentujesz i dajesz rady Bubie, że nic nie wiedziałeś, że nie czytałeś, że nie to forum, nie ten dział, cholera może czcionka za mało wyraźna... Przecież o takich wydarzeniach pisze się na forum miesiąc dwa do przodu, nawet w tym wątku pojawiły się nieśmiałe pytania kto jedzie... i co, jak się logowałeś ten raz w tygodniu to nie doczytałeś ? Jak ktoś chce, to jedzie, nie chce nie jedzie, a nie tłumaczenia lekko mówiąc słabe...
Jak mnie nie ma na spocie, a Kobusz jest za granicą i nie gadamy o tym każdemu z osobna, to już wszystko umiera ? Otóż nie ! Nadal na zlotach bywamy częściej niż rzadziej, osobiście byłem na wszystkich od 2006r. (to ze 2-3 razy w roku...), na ostatnim jedynymi przedstawicielami dolnego śląska byliśmy z Sektorem (tak tak, nadal zajawkowicz na audi)...

Ale wracając do spotów... Ja w ogóle nie widzę czy ktoś się spotyka czy nie... gdzie są galerie zdjęć, gdzie filmiki, gdzie coś ciekawego... ? Wystarczy popatrzeć na eurowroc, działo się ? Działo się jak cholera ! A i tam wszystkiego nie ma.

Dlaczego nikt nie wystawia mediów z tych spotów ? Chętnie bym sobie pooglądał... co innego buduje zainteresowania żeby tam być jak kupa zdjęć, komentarze, dyskusje... Jak ktoś nie umie, nie wie, nie zna się, to przecież nic strasznego, może napisać tutaj, chętnych nie zabraknie na pomoc, aczkolwiek myślę że coś tu chęci brak...

Szczuraz gdzie te Twoje 8-10 aut ? Kto to jest, gdzie coś pisze, w czym jest aktywnym ? Teraz to tam ktoś przyjeżdża, bo potrzebuje coś zVAGować, czy w innej potrzebie ?

Jest wyżej wymieniana strona http://audi.eurowroc.com/ , mam ją też w podpisie, stworzona przeze mnie i Pi-Jay'a. Dlaczego nikt nie chce się zainteresować i podrzucić trochę aktualizacji ? Wystarczą linki albo nawet same foty na maila, a pojawią się nowe wydarzenia. Można tam nawet swoje autko umieścić. Czy zauważył ktoś, że ludzie wpisani tam w dział klubowicze nie zmienili się od lat ? Nie chcecie ? Nie podoba się jak to wygląda ? Czemu ? Są pomysły, to można wypięknić ten nasz twór sprzed lat !

W niedzielę byłem z 500m od Milenijnego na sportach, wpadłem z ciekawości na pół godzinki pogadać, ale to chyba był ten słaby dzień spotowy...

Puk, puk, czy we Wrocławiu są fani audi i chcą się jeszcze spotykać ? Czy są na forum i coś im się podoba we wrocławskich spotkaniach albo i nie ? To chyba jest właściwy moment żeby o tym pisać...

... Rympel 666 ...

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 18:26:38 
Użytkownik

W sobotę zapraszam do siebie na grilla, do ogródka. Miejsca starczy, gorzej z krzesłami ;] piszcie, kto wpadnie? :)

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 18:41:17 
Użytkownik

BiLu napisał(a):
Mam rozumieć, że ognisko na Rędzienie z kiełbaskami?
Lepszej pogody na pożegnanie lata już chyba nie będzie...

Siema i pozdrowka dla słosiem myślę ze będziesz :!:
zaszczepimy może trochę autodetailingu :diabel:

ja z Gabi na pewno będziemy miejsce nieważne a i krzesełka tez mamy :):

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 19:08:20 
Klubowicz

no to podkręcę nieco atmosfere przywracając w pamięci takie oto galerie:
http://www.rezacze.pl/bilu/spoty/01/
http://www.rezacze.pl/bilu/spoty/02/
http://www.rezacze.pl/bilu/spoty/03/
http://www.rezacze.pl/bilu/spoty/04/
http://www.rezacze.pl/bilu/spoty/05/
http://www.rezacze.pl/bilu/spoty/06/
http://www.rezacze.pl/bilu/spoty/07/
http://www.rezacze.pl/bilu/spoty/08/
nie wspominając o wielu "story", które kiedyś było po każdym spocie.

było:
Q7 4M 3,0 TFSI
SQ5 Plus
A7 C7 3,0 biTDI
A6 C7 3,0 biTDI
S4 B8 3,0 TFSI
V8 D11 4,2
A4 B6 1,8T q
S8 D2 4,2
S6 C4 4,2
A6 C4 2,5 TDI q
S6 C4 2,2T
A6 C4 2,5 TDI q
A80 B4 1,9 TDI

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 19:40:40 
Użytkownik

To się udzielę, bo się Wrocławianinem jeszcze czuje ;).
Na spoty nie mam czasu, ani też z róznych powodów chęci, ale sobie dzisiaj z Tomsem krótkiego skrytospota zrobiliśmy ;).
Jeżeli ktoś chce coś załatwić, obgadać jakiś temat, etc. zawsze może się z zainteresowaną osobą spotkać, niekonieczne są do tego spoty.
Masowe spędy nie wszystkich muszą kręcić.

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 21:48:28 
Użytkownik

Pi-JAY napisał(a):
... to ty chyba sumienia nie masz :D W każdym bądź razie cieszę się Twoim szczęściem :peace:

... mam .. i dalej każdemu znajomemu polecam ten warsztat :)... zresztą z tego co wiem, sporo klubowiczów tam jeździ i sobie chwali :D

Sprinter napisał(a):
Hihi, Pidżej, jak zaczniesz wymieniać warsztaty, do których masz zastrzeżenia, to pewnie trochę ekranu zajmie, aczkolwiek zależy to też od rozdzielczości. :D :D :D

:509: :509:

toms001 napisał(a):
Realia są takie, że osoby dzięki którym coś się działo prawie nie przyjeżdżają, a obecni bywalcy to w większości lenie przyjeżdżający na gotowe.

Spoty/skryto-spoty/grille/wyjścia do knajp/spoty karciane/popijawy u wuja/detkowanie u Borewicza/lans z Czakiem na solnym i ostatnie wypady na Małą Monze i nocne ściganie ze Sprinterem organizowali tacy ludzie jak Kliku, Pi-jay, Monster, Dizlo, Borewko i kilka osób o których nie pisałem.
Reszta (w tym ludzie z kilkuletnim stażem na forum) podaje się za wielkich, wytrwałych klubowiczów, a zawsze prowadziła pasożytniczy tryb życia i przyjeżdżała tylko popi....lić w gronie kilku leszczy, co wpadli szukać darmowej porady.

Pytanie czemu nie przyjeżdżają???.. a ponadto pisząc o wielkich, wytrwałych klubowicza i pasożytniczym trybie życia, pogrążasz się... ;/

Ja zawsze lubiłem przyjeżdżać na niedzielne spoty bo to było miłe zakończenie całego tygodnia...spotkanie w znanym gronie, ubaw po pachy, pogadanie o dobrych pomysłach itp.

...od pewnego czasu się to zmieniło przez parę osób, kilka sytuacji....

toms001 napisał(a):
Do Leszka duży kawał parafii jeździ po części jak tylko się coś zesra, oczywiście najlepiej żeby do upustu jeszcze coś opuścił.
Ile osób przyjechało (chociaż zapytało jak się czuje) go odwiedzić w szpitalu, kiedy po wypadku miał tak zgniecione kolano, że nie było wiadomo czy kiedykolwiek wróci do sprawności? Żałosne

Spotkania w starym gronie odbywają się nawet regularniej niż spoty, a ty Szczuraz mi tu nie pier...l, że ludziom nie chce się ruszyć tyłka w niedziele.
Nie chce się m.in. przez takich jak ty, co podają się za starszyzne spotową, a w klub i uatrakcyjnienie spotów mają wkład równy głębokości rowu mariańskiego.

Chcecie fajną społeczność lokalną? Pokażcie, że przejmujecie po nas pałeczke.
Zobaczcie, to są spoty za `naszych czasów`:
http://audi.eurowroc.com/

To co parafia? W niedziele robimy pożegnanie lata? :D

..widzę że trochę inaczej traktujesz te spoty... a ciekawe co oznacza w starym gronie, bo reasumując wychodzi na to, że jednak jesteś zamknięty na nowe grono ;)

...a o każdych Skryto spotach przecież się nie piszę,to po co to wywlekasz i masz jeszcze pretensje do innych??

Co do ruszenia tyłka, to uważam że Szczuraz ma rację... Mi się osobiście nie chcę, znam kilku którym się też nie chce... no może czasem z nudów podjadą :):

I ja bym popatrzył najpierw na atmosferę zamkniętych grup itp. , które po moim ostatnim wspólnym spocie łatwo było zauważyć... między innymi Ty tworzyłeś największą.. ;/ smutne ale prawdziwe...

...kiedyś nie było grup, wszyscy stali razem....

... i nie wiem czym Ci Szczuraz zalazł za skórę...ale co do uatrakcyjnienia klubu,to co>> ma Ci piwo przywieźć?? :D , a ponadto po raz kolejny zaczynasz dzielić ludzi , po co?? Może najpierw popatrz na siebie...

... a słowami "pier...l" , tylko zaczynasz podgrzewać bezsensu całą atmosferę i za parę miesięcy napiszesz: "czemu tu taka cisza?"

Może jestem mało obiektywny, bo dawno Mnie nie było na żadnych spotach, ale warto czasem napisać coś od siebie...

Sprinter napisał(a):
A pozatem, to czemu szanownych państwa na zlotach ni ma ? :D

Oj tęskno mi za prawdziwymi Zlotami...no nic może na któryś wreszcie pojadę...

toms001 napisał(a):
Ścigaj się dalej z kolegami po mieście, byle nie pod szyldem audi klubu.Chyba pomyliłeś fora chłopie

:D :D :D...mówi ten który na początku posiadania S6 plus-a , opowiadał o objeżdżaniu innych fur na ostatnim groszu itp. , no błagam.... zaraz powiesz że jeździsz po mieście cały czas przepisowo....

Sprinter napisał(a):
Może napiszę coś od siebie, mimo, że jakoś rzadziej ostatnio bywałem na spotach (od monotonii też każdy czasem musi odpocząć)... Za dużo jest ostatnimi czasy pitolenia po kątach zamiast luźnych spotkań wokół audi, bo chyba to wszystkich tutaj przede wszystkim połączyło ?

...dokładnie :peace:

BiLu napisał(a):

aż się łezka zakręciła... to właśnie były Spoty :)

Pozdro for all...ale Mnie zaraz niektórzy zaczną objeżdżać ... heh

;)

- AUDI B1 CULT - project sell
- A4 1.9 TDI QUATTRO - lazy car
- QSW 4.2 V8 - wiedz, że cos się dzieje...

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 22:57:16 
Klubowicz

Czyli trzeba się może jednak zjechać i powyjaśniać trochę kwestii ? Bo widzę emocji trochę jest...

Kurde, co drugi ma tu ciekawego furacza, a na spocie w niedzielę dupa...

Najwyższa pora coś tu ożywić, wrócić do starego dobrego spotowania...

Dobre przykłady Bilu (są też na eurowroc), fajne spotkania, luz totalny, w ogóle dawno nie oglądałem tych fot... pod UW sesyjka, stara miejscówka na końcu parkingu, polizei... :D

Od razu spojrzałem na wyjazd do Hradec i inne...

Kto się pojawi na niedzielnym Rędzinie ? :jezor:

... Rympel 666 ...

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 23:06:56 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
Miałem nic nie pisać, jednak na chwile obecną graficznie przedstawia sie to u mnie tak.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ostatnio edytowano 30.wrz.2011 10:49:12 przez KORU, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2011 23:17:41 
Moderator

Auto: Audi A6 C6 Allroad
Dobrze Adasiu nawijasz ... może jeszcze damy sobie wszyscy po razie i po mocnym resecie zaczniemy od nowa tworzyć historie ...

Jacy byliśmy młodzi :D

Obrazek

... szczupli

Obrazek

... i piękni :!!:

Obrazek

gdzie się podziały tamte prywatki :?:

Obrazek

Audi A6 2.5 TDi 00' AKE - Tato Wóz - sprzedany
Audi A6 3.0 TDi Quattro 10' CDYA - ECOTORPEDA
Audi A6 4.2 Quattro AVANT 02' ASG - sprzedany
Audi A3 1.8 Automat 98' AGN - DUPOWÓZ - sprzedany
Audi A6 3.0 TDi ALLROAD 08' ASB - WSZĘDOŁAZ
https://www.facebook.com/Spotywroclawskieaudi
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 30.wrz.2011 06:08:13 
Użytkownik

Kończą dziś naszego AELa. Kąt wtrysku był 79 zmierzony. Auto chodziło normalnie. Pasek na pompie bardzo sfatygowany był. Zostawić czy ustawić np jakieś 65 ?

Skoda Superb 2.0 TDI 173KM , DSG , full wypas
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 30.wrz.2011 08:18:28 
Użytkownik

Jako osoba o krótkim stażu klubowym mogę powiedzieć że dołączyłem kiedyś sam i nikt mnie nie namawiał...po prostu przyjechałem na któryś z niedzielnych spotów...parę osób podeszło przywitało się,obejrzało mojego tdi-ropca...czyli ogólnie ok. Są Wrocławscy klubowicze którzy z miłą chęcią pomogli,doradzili co i jak gdy miałem problem z moim furakiem.Nię będę wymieniał kto,ale oni sami wiedzą... Namawiano mnie także do scigania się na małej monzie,nie zawsze mogłem pojechać ale samo zaproszenie traktowałem bardzo przyjemnie. Nie znam wszystkich starych klubowiczów, ale myślę że to kwestja czasu...Do dziś wspominam bardzo ciekawy spot zmowo-dętkowy na Redzinie na którym przybyłem z kumplami ze swojej parafii...dołączylismy się do ogniska ze swoimi kiełbaskami i nikt nie robił problemu...czyli znowu ok. Gdyby było więcej takich spotkań...
A co do nowych osób które chciałyby dołączyć do grona klubowego pamiętam jak kiedyś przyjechał chłopaczek swieżo kupionym C5 2,5 tdi...a od razu jeden ze starych klubowiczów podszedł i mu z grubej rury że coś ty kupił,kiepski silnik,wałki ci się pokrzywią,weź go sprzedaj itd...a sam jeżdzi jakimś szajowozem. Taka nowa osoba na pewno więcej tu nie zawita przez takie gadanie...może lepiej doradzić bo wiedze niektórzy mają dość sporą...tyle z mojej strony. ;)
...a co do najbliższego ogniska w niedziele na Rędzinie? Kiedy i o której...bo jutro idę kupić kiełbasę...

Tytuł:
PostNapisane: 30.wrz.2011 08:45:01 
Klubowicz

Sprinter napisał(a):
Kto się pojawi na niedzielnym Rędzinie ? :jezor:

Ja.
Proponuję wszystkim zjeść wszystkim obiad niedzielny i około 16 zacząć zbierać drewno ;)

było:
Q7 4M 3,0 TFSI
SQ5 Plus
A7 C7 3,0 biTDI
A6 C7 3,0 biTDI
S4 B8 3,0 TFSI
V8 D11 4,2
A4 B6 1,8T q
S8 D2 4,2
S6 C4 4,2
A6 C4 2,5 TDI q
S6 C4 2,2T
A6 C4 2,5 TDI q
A80 B4 1,9 TDI

Tytuł:
PostNapisane: 30.wrz.2011 11:15:19 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
Pi-JAY napisał(a):
... Nie ukrywam ,że tęskni mi się za tą hulanką swawolą...

Wuju to trza było się żenić ? teraz zapomnij :P

Pi-JAY napisał(a):
Dobrze Adasiu nawijasz ... może jeszcze damy sobie wszyscy po razie i po mocnym resecie zaczniemy od nowa tworzyć historie ...

Coś takiego :plask: i reset zaczynamy od nowa. ;)

Sprinter napisał(a):
Hihi, Pidżej, jak zaczniesz wymieniać warsztaty, do których masz zastrzeżenia, to pewnie trochę ekranu zajmie, aczkolwiek zależy to też od rozdzielczości. :D :D :D

Obrazek :D

Sprinter napisał(a):
... A pozatem, to czemu szanownych państwa na zlotach ni ma ? :D ...

Uuu a co sie stało ze Sprinter obudził sie ze snu zimowego i wreszcie sie zjawił ? Ta blisko byles wiec wpadłeś ? :d Kiedys zastanawiałem sie po co masz w podpisie Dolnoślaskie Spotkania AKP ? taka reklama jest niepotrzebna, przecież z Kujawsko-Pomorskiego do nas nie wpadną. :D ))) Obudziły się niedźwiedzie z letargu kolega Sprinter i Bilu ;)

Co do zdjęć to ja kiedyś pstrykałem różne fotki ale złośliwe uwagi sprawiły ze odechciało mi sie fotografowac pod Milenijnym. :> Ostatnia moja sesja zdjęciowa była jakoś po premierze A8 Pi-JAY-a Z. Grubo było i to wtedy "Policja" zatrzymała Scania Drivera i Klika jak jechali bez kasku :D

Ogólnie czasami atmosfera na Spocie jest tak sztywna jak zdechły kot pod choinką. Koniec tematu. :helm: )))

-> PS1. O tej porze roku to plaga komarów będzie na Rędzinie. :< Jednak przyjadę.
PS. 2 Zobaczcie sobie na licznik wyswietleń tematu Spoty Wrocławskie i na ilość odpowiedzi. :)

Obrazek
Objasnienie do zdjęcia: Po prawej jest Pi-JAY przed posiłkiem a po lewej juz po i w przebraniu na dodatek. Taka lepsza połowa. ;) Ostatnie jego zdjęcie jest zatytułowane impreza informatyków. :peace:

Ostatnio edytowano 30.wrz.2011 18:21:00 przez KORU, łącznie edytowano 3 razy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8803 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 399, 400, 401, 402, 403, 404, 405 ... 441  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1