Witam. Z racji tego, ze jestem nowy na forum (i tu i w ogóle) to proszę wybaczyć jeśli napisze nie tu gdzie trzeba lub zapytam o coś, co już gdzieś zostało napisane. W związku z problemem z zawieszeniem w C5 Allroad, przeczytałem mnóstwo postów, ale do mnie trzeba "łopatologicznie"

Po pozostawieniu auta na noc na poziomie 1, rano stwierdziłem całkiem opadnięte lewy tył. Po otworzeniu drzwi auto się podniosło. Następnego dnia, po postoju na poziomie 2, również zastałem auto klapnięte na lewy tył. Kilka następnych nocy na poziomie 2 było OK. W sumie na przestrzeni dwóch tygodni jest różnie. Raz stoi dobrze, a raz klęka na to jedno koło. Wczoraj spryskalem wodą z płynem co się dało w okolicach koła i wyszedł jakiś mały bąbelek na dole poduszki, w miejscu w którym styka się z takim plastikiem w kolorze beżowym. Tak jakby powietrze wydobywało się z wewnętrznej, niewidocznej części miecha. Mój mechanik powiedział, ze jak będzie taka potrzeba, to wymieni poduszkę. Tyle, ze on nigdy nie robił takich rzeczy i choć mu ufam, to nie chciałbym, żeby przy okazji coś zrobił zle. Ponadto wyczytałem, ze do tych samochodów są jakieś dwa różne miechy. I teraz moje pytania. Na co zwrócić uwagę mechanika przy wymianie poduchy i jaka kupić/o co pytać sprzedawcę. I jeszcze jedno. Gdzie dobrze i tak by nie przepłacić kupić taki miech.