kubeq napisał(a):
no to teraz pojechales po mnie jak po blondynce, ktora nie umie zmienic kola... wiem gdzie jest, bo go ostanio tam zauwazylem, jak zmienialem zarowki. mam jeszcze plyn. po zdieciu nadkola? podlubie sobie w ferie. no wlasnie wczesniej sluszalem dziwk pompki, ateraz jak nacisne na spryskiwacze, to nic... cisza. i sie zmartwilem.
p.s. w ksiazce od cupejki nie ma nic o tym tylnym zbiorniczku

Jakby nie bylo HANS jest osoba ktora ma jechac po wszystkich jak po blondynkach, bo jak wiadomo w pewnej kwestii zmusza użytkowników niuniek do zrozumienia wartosci naszych pojazdow oraz opieki nad nimi.
Powracajac do pompki spryskiwacza i posta napisanego przez kubeq'a calkeim niedawno rowniez musialem zmienaic pompke od spryskiwacza rowniez z takimi objawami co u Ciebie. Momentami lapala, momentami nie. Blyskaiwcznei zainterweniowalem i kupilem pompke nowa oczywisicei na allegro i odziwo za kwote 25,00 PLN + koszty przesylki. Problem z glowy. Co do kwestii wymontowania zaden problem. W moim przypadku oczywiscei nalezy sciagnac lewe nadkole w odrozneiniu od wersji coupe gdzie juz wspomnial hans sa 3 zbiorniczki plynu do spryskiwacza.
Zycze udanych napraw panowie !!!
Pzdr.