witam posiadam autko a3 99 rok 3 drzwi
ostatnio zauwazylem ze jak pojezdze bo "polskich drogach" dziurka dziurka itd... to nagle zaczyna mi cos latac za deska rozdzielcza kierowcy.
tak w rogu... jak docisne reka kokpit (deske rodzdzielcza nad/za kierownica np) to jzu nie slychac
wiec domniemam ze to wina jakiejs "niedokrecajki" tzn jak sie dobrac do tego kokpitu ?samemu czy lepiej jechac?no wlasnie gdzie?
ewentualnie jakies wskazowki mile widzane, moze to nic szczegolnego i bede umial sam naprawci tylko nawet nie wiem jak sie do tego zabrac gdzie sa srubki itp ?
a druga sprawa to taka
ze juz 2 czy 3 raz kupilem wycieraczke na tyl i znowu mi trzeszczy nie wiem czemu ?
trzecia sprawa

nie wie mczy sie nie przeslyszalem albo nie zrobil zbyt wrazliwy ale np jak jade 40/30/60 i zamierzam skrecic np na parking jest delikatny zjazd (nierownosc) to nagle cos tam slychac zgrzycik cos gdzies z przodu
tez nie wiem co to ?i nie wiem czy sie nie przeslyszalem ale to wystepuje glownie na nierownosciach hmmmm ????
i czwarta sprawa, mam climatronic 1 raz, slyszalem cos ze trzeba wymieniac filtr przeciwpylkowy.. a kiedy mam wiedziec ze jest on do wymiany i czy jest to drogi zabieg?
z gory dziekuje za fachowe porady... pozdrawiam
jestem z koszalina jak ktos umialby to wszystko naprawic zrobic albo zna kogos wiarygodnego kto sie tym zajmie chetnie skorzystam
pozdrawiam again
a jak narazie z a3 jestem zadowolony mma go jakies 4 miechy
tylko cos cienko jezdzi narazie rozpedzilem do 160 pojemnosc 1.6 a dalej nie probowalem pewnie pojdzie ale nie wiem ile