.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 22.maja.2025 21:42:58

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 05.paź.2004 19:23:40 
Klubowicz

GrzesB - możesz mieć rację, nie wiedział.
Lonek - etka to części, a elsa to opisy budowy, czynności obsługowych, sposoby diagnozowania itd. Na allegro jest wszystko (na zlotach audi też). :D

Tytuł:
PostNapisane: 05.paź.2004 21:24:38 
Użytkownik

Dziękuję kolego "jajek2" teraz jestem mądrzejszy .Etke można ściągnąć z Emule a jeśli chodzi o Elsa to sprawdzę czy ktoś na Emule coś takiego posiada i ewentualnie dam znać .Jeszcze raz dzięki

Tytuł:
PostNapisane: 05.paź.2004 22:15:31 
Użytkownik

elsa jest na emule zacząłem ten program ściągać ale ile to będzie trwało to nawet najstarsi górale nie wiedzą.Chodzę na modemie a elsa ma 530 MB.Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 06.paź.2004 22:12:39 
Użytkownik

Panowie dałem radę.Jak sobie człowiek sam nie naprawi to mechanicy na 100% mu nie naprawią.Wałkirozrzadu OK ,przewody wysokiego napięcia OK,świece OK a silnikiem buja.Co się okazało dzisiaj rano podjąłem ostatnią próbę uzdrowienia mojego silnika wymieniłem w nim wtryskiwacze paliwa .Założyłem na próbę od VR6 inna dawka ,inny numer seryjny,nawet wysokość się nie zgadza,cała magistrala paliwowa poszła do góry ale to wszystko to pikuś ,silnik chodzi jak ta lala aż się chce nim jeżdzić.Nareszcie pracuję równo,nic nie przerywa podczas jazdy ,czasami to nawet patrzyłem na obrotomierz czy aby napewno silnik pracuje.Jestem szczęśliwy.Cieszę się jak murzyn blaszką ,że po dwóch miesiącach szukania przyczyny nareszcie znalazłem błąd,którego mechanicy nie potrafili zlokalizować.Teraz tylko muszę znależć wtryski" dobre" do mojego modelu i delektować się jazdą tym samochodem.Dziękuję Wszystkim za rady i porady i pozdrawiam :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 07.paź.2004 08:44:47 
Użytkownik

Heh nie będe sie chwalił, ale od razu stawiłaem na wtryski :D

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1