... Witam
... ten avant to kupa złomu, sorki Mar.zag. Ale jak go zobaczyłem to myslalem ze sie .... (brak tej emoty)
... koles chce za niego 40tys

on nie jest warty 20tys.
... lakier jaki jest to jest, lata i myjnie automatyczne robia swoje jednak do mojego to sie chowa, przód jest od S6 lecz zrobiony przez amatora blcharza. Pojechałem go ogladac tylko dla tego ze pierw zadzwoniłem do Ciebie.
... w ogłoszeniu napisał ze
bezwypadkowy BZDURA

okazał sie prany przód i tył, własciciel sam sie przyznał. (chociaż przez telefon zapewniał bezwypadkowość)
... blacharka, wykonanie
MASAKRA, ciekawe ile kitu jest na tej masce i blotnikach, po pewnym czasie sie pokaze
... drzwi nie spasowane, szpary pomiedzy błotnikami a drzwiami pozostawiaja wiele, bardzo wiele do zyczenia.
... jak sie zabardzo nieznam na dieslach tak ten poprostu był tak dojeb... ze w zyciu nie widzialem gorszego. Nie dośc ze kopcił jak oszlały to wogule nie jechał. Bieg pierwszy-totalne zero reakcji, drugi-dalej bryndza, trzeci i czwarty kupa-max

Podejrzewam ze koles z tych 180KM ma jakies 90 i to chyba nie. Śwagra 90KM w fabryce wgniatało a to tak jak ruszyłem to tak samo ja w 126p ZERO

Mam w firmie VW LT28 to w porównaniu do tej A6 to jest RAKIETA

(chyba mam jakiegos wirusa w LT bo na pierwszym biegu uderzam głową w zagłowek)
... a to ze koles ma faktury na 9800zł to sobie moze miec i na 45.000zł ale co z tego, jak fura nadaje sie na złom. (chociaż złom ostatnio bardzo podrozał)
Przejechaliśmy 350km na darmo. Mozna było poprosic ładnie o zwrot kosztów dojazdu, lecz było nas za mało
!!! NIE POLECAM TEGO SZROTA NIKOMU !!! Obiecałem ze zrobie za to reklame GARTIS
Ps. Sorki Mariusz, mam nadzieje ze to nie jest Twoj dobry kolega (150cm wzrostu, łysa głowa, kurtka basebolówka ze skaju, i DRESY