.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 07.maja.2025 16:54:29

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23.paź.2004 19:12:08 
Klubowicz

Bilu napisał(a):
mar.zag napisał(a):
-> Mój kolega ma do sprzedania A6 2.5tdi Q z czipem
zakładanym w servisie w stanie bdb

czy to ten z chipem za 9 tys i przodem S6?
jesli to ten to stan bdb jest naciagany ponoc :/ - opinia zaslyszana od potencjalnego kupca

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32626034

było:
Q7 4M 3,0 TFSI
SQ5 Plus
A7 C7 3,0 biTDI
A6 C7 3,0 biTDI
S4 B8 3,0 TFSI
V8 D11 4,2
A4 B6 1,8T q
S8 D2 4,2
S6 C4 4,2
A6 C4 2,5 TDI q
S6 C4 2,2T
A6 C4 2,5 TDI q
A80 B4 1,9 TDI

Tytuł:
PostNapisane: 23.paź.2004 19:22:38 
Klubowicz

Lokalizacja: Zgorzelec/Gorlitz Auto:Audi A4 2.0tdi 170ps quattro i BMW E61 530d
Bilu napisał(a):
Bilu napisał(a):
mar.zag napisał(a):
-> Mój kolega ma do sprzedania A6 2.5tdi Q z czipem
zakładanym w servisie w stanie bdb

czy to ten z chipem za 9 tys i przodem S6?
jesli to ten to stan bdb jest naciagany ponoc :/ - opinia zaslyszana od potencjalnego kupca

tak to ten
Bilu to nie jest nówka tylko uzywany stan techniczny jest idalny,a jeżeli komus się nie spodobało to ze gdzieś miał drzwi odrapane to musi sobie poszukać jakiegoś dziadka który ma auto,a nim nie lata :P

dodam tylko ze te zdjęcia sa beznadziejne

Sprzedam częsci do audi A4 B6 avant,lumuzyna i cabrio 2.5tdi V6 163ps info priv lub gg

Tytuł:
PostNapisane: 23.paź.2004 20:39:08 
Klubowicz

mar.zag napisał(a):
Bilu napisał(a):
tak to ten
Bilu to nie jest nówka tylko uzywany stan techniczny jest idalny,a jeżeli komus się nie spodobało to ze gdzieś miał drzwi odrapane to musi sobie poszukać jakiegoś dziadka który ma auto,a nim nie lata :P
dodam tylko ze te zdjęcia sa beznadziejne

jak powiedzial mi koles ktory po nia pojechal to auto to typowa mina na ktora mozna sie naciac.
to nie sa tylko obdrapane drzwi (i zderzak) ale auto jest bezwypadkowe (tak twierdzi wlasciciel) a szpary przy drzwiach (i nie tylko) sie nie zgadzaja, zderzaki zle spasowane, podobnie listwy boczne, przod od S6 zrobiony nie do konca idealnie ;) , brak pokrywy silnika, polamane plastiki pod maska.
jazda probna mocno rozczarowala wlasciciela 120 konnego auta.
180 koni??? skad te dane? i co to za chip za 9800,- PLN ???
autko ponoc odda za 40 tys pln
warto? :):
ps. dziele sie tylko opinia od niedoszlego wlasciciela ktorego odstraszyl ow "idealny" stan - kupil inne A6 avant quattro w znacznie lepszym stanie (jedyna wada jest 2.8 ;) ).

było:
Q7 4M 3,0 TFSI
SQ5 Plus
A7 C7 3,0 biTDI
A6 C7 3,0 biTDI
S4 B8 3,0 TFSI
V8 D11 4,2
A4 B6 1,8T q
S8 D2 4,2
S6 C4 4,2
A6 C4 2,5 TDI q
S6 C4 2,2T
A6 C4 2,5 TDI q
A80 B4 1,9 TDI

Tytuł:
PostNapisane: 23.paź.2004 21:10:32 
Użytkownik

... Witam :)

... ten avant to kupa złomu, sorki Mar.zag. Ale jak go zobaczyłem to myslalem ze sie .... (brak tej emoty) :diabel:

... koles chce za niego 40tys :galy: on nie jest warty 20tys.
... lakier jaki jest to jest, lata i myjnie automatyczne robia swoje jednak do mojego to sie chowa, przód jest od S6 lecz zrobiony przez amatora blcharza. Pojechałem go ogladac tylko dla tego ze pierw zadzwoniłem do Ciebie.
... w ogłoszeniu napisał ze bezwypadkowy BZDURA :!: :!: :!: okazał sie prany przód i tył, własciciel sam sie przyznał. (chociaż przez telefon zapewniał bezwypadkowość)
... blacharka, wykonanie MASAKRA, ciekawe ile kitu jest na tej masce i blotnikach, po pewnym czasie sie pokaze :diabel:
... drzwi nie spasowane, szpary pomiedzy błotnikami a drzwiami pozostawiaja wiele, bardzo wiele do zyczenia.
... jak sie zabardzo nieznam na dieslach tak ten poprostu był tak dojeb... ze w zyciu nie widzialem gorszego. Nie dośc ze kopcił jak oszlały to wogule nie jechał. Bieg pierwszy-totalne zero reakcji, drugi-dalej bryndza, trzeci i czwarty kupa-max :!: Podejrzewam ze koles z tych 180KM ma jakies 90 i to chyba nie. Śwagra 90KM w fabryce wgniatało a to tak jak ruszyłem to tak samo ja w 126p ZERO :!: :!: :!: Mam w firmie VW LT28 to w porównaniu do tej A6 to jest RAKIETA :) (chyba mam jakiegos wirusa w LT bo na pierwszym biegu uderzam głową w zagłowek) :)

... a to ze koles ma faktury na 9800zł to sobie moze miec i na 45.000zł ale co z tego, jak fura nadaje sie na złom. (chociaż złom ostatnio bardzo podrozał) :diabel:

Przejechaliśmy 350km na darmo. Mozna było poprosic ładnie o zwrot kosztów dojazdu, lecz było nas za mało :)
!!! NIE POLECAM TEGO SZROTA NIKOMU !!! Obiecałem ze zrobie za to reklame GARTIS :!:

Ps. Sorki Mariusz, mam nadzieje ze to nie jest Twoj dobry kolega (150cm wzrostu, łysa głowa, kurtka basebolówka ze skaju, i DRESY :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 23.paź.2004 23:11:25 
Klubowicz

SzOsTi napisał(a):
... Witam :)

... ten avant to kupa złomu, sorki Mar.zag. Ale jak go zobaczyłem to myslalem ze sie .... (brak tej emoty) :diabel:

... koles chce za niego 40tys :galy: on nie jest warty 20tys.
... lakier jaki jest to jest, lata i myjnie automatyczne robia swoje jednak do mojego to sie chowa, przód jest od S6 lecz zrobiony przez amatora blcharza. Pojechałem go ogladac tylko dla tego ze pierw zadzwoniłem do Ciebie.
... w ogłoszeniu napisał ze bezwypadkowy BZDURA :!: :!: :!: okazał sie prany przód i tył, własciciel sam sie przyznał. (chociaż przez telefon zapewniał bezwypadkowość)
... blacharka, wykonanie MASAKRA, ciekawe ile kitu jest na tej masce i blotnikach, po pewnym czasie sie pokaze :diabel:
... drzwi nie spasowane, szpary pomiedzy błotnikami a drzwiami pozostawiaja wiele, bardzo wiele do zyczenia.
... jak sie zabardzo nieznam na dieslach tak ten poprostu był tak dojeb... ze w zyciu nie widzialem gorszego. Nie dośc ze kopcił jak oszlały to wogule nie jechał. Bieg pierwszy-totalne zero reakcji, drugi-dalej bryndza, trzeci i czwarty kupa-max :!: Podejrzewam ze koles z tych 180KM ma jakies 90 i to chyba nie. Śwagra 90KM w fabryce wgniatało a to tak jak ruszyłem to tak samo ja w 126p ZERO :!: :!: :!: Mam w firmie VW LT28 to w porównaniu do tej A6 to jest RAKIETA :) (chyba mam jakiegos wirusa w LT bo na pierwszym biegu uderzam głową w zagłowek) :)

... a to ze koles ma faktury na 9800zł to sobie moze miec i na 45.000zł ale co z tego, jak fura nadaje sie na złom. (chociaż złom ostatnio bardzo podrozał) :diabel:

Przejechaliśmy 350km na darmo. Mozna było poprosic ładnie o zwrot kosztów dojazdu, lecz było nas za mało :)
!!! NIE POLECAM TEGO SZROTA NIKOMU !!! Obiecałem ze zrobie za to reklame GARTIS :!:

Ps. Sorki Mariusz, mam nadzieje ze to nie jest Twoj dobry kolega (150cm wzrostu, łysa głowa, kurtka basebolówka ze skaju, i DRESY :diabel:

Z tego co ja wiem to auto było bite bo ten koles co miał go wczesniej to miał nim wypadek,ale nie wiedziałem że ten koles co ma to auto teraz to doprowadził auto do takiego stanu.Wczesniejszy własciciel(dyrektor elektowni)kupił go i to on tego czipa montował na 100% i auto było igła(skoro twierdzisz ze to jest teraz szrot).
Sebek powiem ci tylko ze jestem w szoku twoją oceną i dał bym swoje jaja ogolic :D że auto jest OK.Koles jest powaznie zarobiony i w poniedziałek jade do niego sam osobiście sprawdzić te auto.Fakt moja wina powiedziałem ci że auto jest godne polecenia,ale wychodzi na to że zabardzo zasugerowałem się poprzednim właścicielem,a obecnym zresztą tez :/ Mam nadzieje że nie masz do mnie żalu :/
W poniedziałek jade go sprawdzić jeżeli jest tak jak napisałeś w rewanżu stawiam nie tylko browca na przyszłym zlocie :D :D

Sprzedam częsci do audi A4 B6 avant,lumuzyna i cabrio 2.5tdi V6 163ps info priv lub gg

Tytuł:
PostNapisane: 24.paź.2004 00:43:41 
Użytkownik

... spoko Mariusz :peace: nie to miałem na mysli, Ty mnie nie nabrałes poprostu pamietasz auto poprzedniego wlasciciela ...

... ale to, co teraz jezdzi to nie jest 180KM, to nawet nie jest 140KM, poprostu kupa i tyle ... :zly:

... a najlepsi byli jego doradcy podczas naszych ogledzin :D , jeden cały czas powtarzał ze nie ma co juz opuszczac z ceny i ze jego jakis znajomy sprzedał tydzien temu rok starsza A6 2,6 bez quattro za 38tys , a to przeciez jest TDi i quattro ... hehe tak zwany "podjudzacz giełdowy"

... natomiast drugi okazł sie jeszcze lepszym gawędziarzem, mowił ze w starszych A6 (chyba miał na mysli 100) był taki wyłącznik miedzy fotelami i nim rozłączało sie naped na tył, a to juz jest nowe A6 i tu steruje komputer od ABS-u i on załacza i rozałcza tylna oś. Jak mu powiedziałem ze pier..doli głupoty to dopiero sie zamkął i poszedł sobie :peace:

... ehhh ten zgorzelec ... :D

PS. Mariusz jak bedziesz u kolesia to przejedz sie tym niby TDi 180 konnym i sam zobczysz ...

POZDRAWIAM :D

Tytuł:
PostNapisane: 24.paź.2004 12:31:15 
Użytkownik

To ja też wtrące jak znalazłem A6/C4 96 2.5 TDi Quattro 140 KM Avant, w Polsce to słabo to widzę, ogladałem jedno po prostu ruina -z allegro w Chrzanowie. Na samym mobile jest niewiele tych samochów zazwyczaj poniżej 20 egzemplarzy. Ja wybrałem kilka z tej strony i wysłałem do nich emaile z dodatkowymi pytaniami i prośbą o zdjecia, wiekszość odpowiada.
Sprzedający (nie handlarz) przysłał mi CD ze zdjęciami, potem jeszcze kilka maili do niego i dwa telefony. Dokładna informacja o usterkach i negocjacja ceny i jedziemy po auto. Po drodze oglądamy komisy z autami, które nas interesowały. Oglądamy jeszcze raz auto, pytamy o wymianę pasków, olej i inne pierdoły, dokumenty i nach Hause. Jeden wyjazd.
pozdrawiam
A ta cena za A6 3100 euro to może połowa ceny. Niemcy umieją liczyc lepiej niż my!

Tytuł:
PostNapisane: 24.paź.2004 19:13:45 
Użytkownik

kurcze mi malo kto odpowiada a na autoscout24 wogole mi formularz z zapytaniem nie dziala!?!?! jaki s blad wyskakuje u wastez czy to cos u mnie z ustawiniami zle?

Tytuł:
PostNapisane: 24.paź.2004 21:09:19 
Użytkownik

a dostajesz potwierdzenie wysłanej wiadomości na swoje konto mailowe napisałem do czterech sprzedających i trzech mi odpisało
sprawa dotyczy cały czas www.mobile.de, mnie autoscout24 jakoś nie pasi, mniej ogłoszeń

Tytuł:
PostNapisane: 24.paź.2004 22:29:15 
Użytkownik

tak potwierdzenia sa. w sumieduzo nie pisalem. moze akurat pech mialem.
Niestety coraz trudniej cos znalezc wiec szukam gdzie sie ta na autoscoucie tez.
Jak bysci cos ciekawego znalezi a sami juz macie auto to slijcie linki ;) A6 TDi do .. kurcze juz nawet 7tys eur :/

Tytuł:
PostNapisane: 24.paź.2004 23:06:18 
Klubowicz

A takie??
1. http://www.mobile.de/SID3NU.iEG5Kfok29- ... 146594710&

2. http://www.mobile.de/SID3NU.iEG5Kfok29- ... 146586196&

Tytuł:
PostNapisane: 25.paź.2004 12:27:27 
Użytkownik

hans napisał(a):
mam ogromna prosbe do admina ... czy da rade wprowadzic slownik na forum ? .... przeciez to juz nawet nie jest smieszne ...zeby na forum Audi slowo quattro pisac z bledem :/

Jak znajdzie sie ktos chetny do jego napisania to z publikacja nie bedzie problemu :D

Tytuł:
PostNapisane: 25.paź.2004 17:29:32 
Użytkownik

necro napisał(a):

pierwszy troche za bardzo przebajerowany. Jakos boje sie taki (duze fele , grill siatka), wiem ze to ze ktos kombinuje z autem nie znaszy ze jakis sportowiec zniego i dobija auto.

drugie .. szukam tylko avanta.

ale dzieki :) masowo uderzylem mailami do ludzi i jednak duzo z ogloszen juz nie aktualnych :/

Tytuł:
PostNapisane: 25.paź.2004 18:14:41 
Klubowicz

necro napisał(a):

pierwszy to nie zabardzo mi się widzi,ale ten drugi jest zajeb........... :D

Tytuł:
PostNapisane: 01.lis.2004 14:36:23 
Użytkownik

Auto: A5 BMW X3
Powiedzmy ze za te 6500 euro mi pasuje ta furka ;) ale ile dokładnie musze wywalić kasy na te wszystkie duperele(akcyza,vat,karta pojazdu
itd,) bo nigdy nie sprowadzałem auta z zagranicy a mam dosć kupowania
aut w Polsce niby bezwypadkowe,serwisowane,jedno nawet w niemieckim
serwisie(A6.C4) udokumentowany przebieg 120 tys. a w ciągu 6 mieś
dwa razy na lawecie do warsztatu jechał :(: drugie A4 też serwisowane
a nie nadążałem wachaczy wymieniać i innych dupereli ale chociaż na
lawetach nie jeżdził :) teraż mam 3-letnią astre i zapomniałem ze
istnieje coś takiego jak sklep z częsciami nie mówiąc o warsztacie :)
Ale ciągnie do audi i dlatego moje pytanie o całkowity koszt takiej furki

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1