Autko po pierwszych naprawach

Serwis okazał się bardzo fajny. Ktoś pisał na forum że kolesie są sumienni i powiem szczerze że jestem bardzo zadowolony

Panowie mieli mały problem ze środkowym tłumikiem (nie bardzo pasowalo do autka i trzeba bylo lekko przerobic) jednak działa elegancko
Probem jest jeszcze pomiędzy katalizatorem a rurą która jest przed katalizatorem. Przy wciskaniu sprzęgła i zmienianiu biegów coś co jest nad katalizatorem obija się o łączenie katalizaora z tą rurą. We wtorek końcówka rury katalizatora i rury przed nim zostanie obcięta i połączone zostanie dodatkową rurą która przebiegnie poziomo pomiędzy tymi częściami (teraz biegnie jakoś dziewnie nie po prostej), więc będzie jeden problem mniej

i jak ja to mówie, bedziemy się martwić kolejnymi problemami
Przy okazji dowiedziałem się że w Krakowie stoi na sprzedaż Audi B3 full opcja wersja amerykańska za 5000 zł. Coś mało jak za takie wyposażenie ale z drugiej strony może ktoś nie potrzebuje dwóch aut.
Około 10:00 przyjechało też fajne audi 100 z silnikiem typu V o pojemności 2.8L, też full opcja

Faaaajne autko
Dodatkowo przez pół dnia starałem się dopieścić autko. Jest umyte, odkurzone, kokpit odwalony i lakier wywoskowany

A wyszło mi to tak:
http://pacula.webd.pl/audi_avant_b4/
PS: Mam jeszcze większy problem z autem. Jest ono strasznie mulaste, zdaje mi się że powinno chodzić duzo lepiej, dodatkowo czasami przy jeździe i dociśnięciu gazu auto "się cofa", tak jakby niedochodziło powietrze albo paliwo. Niewoadomo prawdę mówiąc co naprawiać

Może ktoś z forumowiczów ma własny serwis i mógłby to sprawdzić i w końcu naprawić ? Ktoś mi zasugerował generalkę silnika, ale tanie to chyba nie będzie