Wywal wszystkie wkladki a na dol szyb ponaklejaj takie paski mozna je kupic na allegro i wtedy nie otworza na blaszke podciagajac dzwigienke od zamka. Alarm wlasciwy i dodatkowo centralka na pilota od odpalania tyle ze musisz sam pokombinowac i podlaczyc to pod sam komputer tak zeby nie mozna tego dostac bez rozkrecania pulpitu. Mozna tak zrobic ze jak nawet podepna swoj wlasny komputer to i tak bedzie zwora

. Antynapad co jest niby zakazane w unii ale dobre bo jak obejda alarm to i tak antynapadzik dziala i lawetka lub hol zostaje, blokada skrzyni wewnetrzna . Ciekawym rozwiazaniem jest tez miotacz gazu ze specjalnym zaworkiem dostepnym na allegro ktory podlacza sie pod antynapad i zadziala z opoznieniem

wiem co na ten temacik i fajnie wyglada zlodziej jak siedzi w aucie polprzytomny a jego kompani nie moga nic poradzic i zostawiaja go samego. Powiadomienie ale radiowe do 1000 m jak parkujesz pod domem , dziala wspaniale

. Blokada przeciazeniowa z elektrozaworem na przedodzie paliwowym , ciekawa sprawa ale daje zlodziejowi do myslenia . W sumie zlodzieje te patalachy znaja wszystko ale zanim dojda gdzie co jest to zostawia auto w spokoju . Kiedys mi chcieli radyjko buchnac to wyszedlem spokojnie i tak go skatowalem paralizatorem po jajach i calym ciele az mi sie rozladowal

. Chlopak szczocha puscil i chyba w gacie tez narobil bo smierdzialo troche. Taka jest zasada jak widzisz ze kradnie ktos to bierz pale i lej w lep tak zeby na wiecej nie przyszedl bo zlodziej nie ma skrupolow i wie ze mozesz przekroczyc obrone konieczna ale nie patrz na to .