dzięki wszystkim za słowa uznania i krytyki

staram się dobrze utrzymywać tego youngtimera
Cytuj:
Dla mnie soczewki w Coupe to obowiązek, bez tego jest biednie na maksa
swoim gadaniem tworzysz sobie w moich oczach wizerunek dresa w becie z czarną szybą i łupiacym basie w bagarze
Cytuj:
Powiedz, u kogo masz zamiar zrobic wydech do 20V ? Bo chyba wiesz, ze nie jest to takie hop siup ?
dlaczego??? mam teraz nie seryjny wydech bo środek jest od NG i nie odczułem różnicy, będę robił coś na wzór serii tyle żeby się leko odetkał.
Dostałem namiar na takiego typa co spawa wydechy. Robił koledze w Corrado VR6 i jest zadowolony, ponoć nawet coś tam liczy. W sobote jadę obgadać z nim temat i zobaczymy...
Co do maski B4, nie będzie i koniec kropka - uzasadnienie : po pierwsze wyglądał by wtedy jak pół wsi, po drugie to jest 2,3 20V a jak wiadomo nie było tego w B4 i potem by było gadanie że miał dzwona a po trzecie chciałem zachować w miarę oryginalny wygląd. Ewentualnie zastanawiam się nad takim rozwiązaniem:
http://www.audi-fansite.de/albums/2006_osnabrueck/035_G.jpg
Jeśli chodzi o te czarne listwy....myślałem o tym ale jednak doszedłem do wniosku, że to zbyt elastyczny element i każde nawet przypadkowe zgięcie spowoduje skazę lakieru więc uznałem że to pomyłka i odpuściłem.
a Skóra...ach już o mały włos by była ale niestety komuś się niechciało wysłać i dlatego będę powolutku szukał zestawu w odpowiednim stanie bo założyć wygniecione i popękane fotele to sztuka dla sztuki.