Witam! mialem niemila przygode moja audiolka i wymaga ona powazniejszego remontu

i tu pojawia sie kilka moich pytan:
1) jaki zderzaczek podejdzie pod moje lampy z b4 ? (
klik), ile taki zderzaczek moze kosztowac? bo mi krzykneli za uzywke 550pln a za jakas nowa podrobke 300. Bo chyba nie da rady zrobic w tych lampkach kierunkow tam na obrzezach gdzie byly postojowki a postojowe zrobic jakos z mijania i zalozyc zderzaczek od tych lamp nie zespolonych. wogole by pasowal taki zderzak? I jeszcze po ile chodza takie halogeniki i kierunki do tego zderzaka co mialem! (ew. moge odkupic od kogos)
2) czy kupic uzywke szyby przedniej oryginal audi czy jakas nowa? oryginal uzywany jest ciut drozszy od nowej jakiejs (ok200zl)
3)teraz co do lakieru: czy jak bym chcial wymalowac cala audiolke i nie kupywal lakieru dorabianego komputerowo (do uszkodzonych elementow) tylko sam wybral kolor (na calosc) to czy roznica w na litrze by byla duza jak przy dobieraniu komp. (na pomalowanie elemntow po wypadku potrzebuje z 800ml to kupil bym troche wiecej i cala prysnal)
4) nie bylo by problemu z papierami jak bym z ciemnego granatu prysnal ja na czarna perle?
I powiem wam ze jak bym musial jeszcze raz przezywac dachowanie to tylko w Audi! teraz juz jestem swiecie przekonany ze to jedyna sluszna marka! zycze wam prostych i posypanych drog zimowa pora! i ostroznie z gazem!

i dzieki za pomoc! pozdrawiam!